[Sone]現在是少女時代!港場一飛難度......

1001 回覆
79 Like 40 Dislike
已經証實我個FD唔睇
所以依家有一張1480 放
TG:bean101
已經証實我個FD唔睇
所以依家有一張1480 放
TG:bean101

求680 兩連位

https://t.me/ky0508
變左求飛區

見慣不怪…呢個post應該聽日爆埋…
可以搵巴打開返順圭生日post
變左求飛區

我係諗緊個新post聽日爆唔爆到
比朋友放飛機
多左一張1480
Tg:bktagel
去韓場既SONE如果想睇完一齊食飯同大家交流下情報既請留TG~已經開左GP

浮係睇12號果場可以join 吹下水?
tg: derrickwai

同加tg : kaming_ss
有人問說會不會去看太妍演唱會,美英說會但是還不知道去哪一場

喺韓國埸係香港場

喺韓國埸係香港場

定係*

喺韓國埸係香港場

定係*

韓國啦
變左求飛區

我係諗緊個新post聽日爆唔爆到

應該得嘛…

喺韓國埸係香港場

定係*

韓國啦

玩嘢咩

喺韓國埸係香港場

你諗下港場d人

喺韓國埸係香港場

定係*

韓國啦

玩嘢咩

點會係港場
聽朝幫搶

喺韓國埸係香港場

定係*

韓國啦

玩嘢咩

點會係港場

Ff taeny 香港遊
已經上左岸,但聽日都會照搶 搶到到原價比番真sone
多咗張 現放6月10 block A $1480 a17 單張
有意請tg: aa805

排隊 tg: gg123123

我都跟隊呀sone打,我想要任何位置都得,1至2張
跪求🙏🏼

但我自己都會搶!同班人死過!
https://t.me/Johnson_ss

真係好想睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞