[Sone]現在是少女時代!港場一飛難度......

1001 回覆
79 Like 40 Dislike
而家1480普通位賣緊幾錢?
求單張1480 價錢可議 求各位大大讓飛
tg:ohc826
搶唔到
自己一條友睇,等多幾日先算
lm
而家1480普通位賣緊幾錢?

3000up 問幾間都係咁
上個主辦fb睇…有人話大陸仔hold左400張黎炒…

400張
準備入

呢個究竟堅唔堅
加120好似好抵屌

話可入半數 15號有飛 唔係搶公售
有銀行ac可以報到警架可?

佢太平反而有啲驚
唔想食完炒價都冇飛

400張

分100張俾我地已經可以齊齊入場

400張

分100張俾我地已經可以齊齊入場

Hall 10有無3000個位 比佢hold 成1成幾位 再加內部飛
準備入

呢個究竟堅唔堅
加120好似好抵屌

佢太平反而有啲驚
唔想食完炒價都冇飛

佢啲follower好多唔知咩文既人...
有啲驚
準備入

呢個究竟堅唔堅
加120好似好抵屌

佢太平反而有啲驚
唔想食完炒價都冇飛

有啲驚

要入數既通常有伏 搵個面交既貴小小算啦
準備入

呢個究竟堅唔堅
加120好似好抵屌

佢太平反而有啲驚
唔想食完炒價都冇飛

有啲驚

面交既就唔止貴少少啦
準備入

呢個究竟堅唔堅
加120好似好抵屌

佢太平反而有啲驚
唔想食完炒價都冇飛

有啲驚

面交既就唔止貴少少啦

你自己諗啦,入數既係平,但中伏機會高。而面交貴,但中伏機會低
有追開post就知我講過好多次,買黃牛要自己承受風險,與其去買一個平d但唔知信唔信得過既黃牛,不如去買個貴少少但信得過既牛

呢個究竟堅唔堅
加120好似好抵屌

佢太平反而有啲驚
唔想食完炒價都冇飛

有啲驚

面交既就唔止貴少少啦

你自己諗啦,入數既係平,但中伏機會高。而面交貴,但中伏機會低
有追開post就知我講過好多次,買黃牛要自己承受風險,與其去買一個平d但唔知信唔信得過既黃牛,不如去買個貴少少但信得過既牛

依架全部幾千蚊張

佢太平反而有啲驚
唔想食完炒價都冇飛

有啲驚

面交既就唔止貴少少啦

依架全部幾千蚊張

你第一日去買就梗係貴啦
之前搵左代購 佢幫我買左1480 應該過幾日交收 我今朝自已搶左張980(block b row e) 到時候張980會放返出黎 有興趣可以tg搵左我先
https://t.me/HinKK
之前搵左代購 佢幫我買左1480 應該過幾日交收 我今朝自已搶左張980(block b row e) 到時候張980會放返出黎 有興趣可以tg搵左我先

有興趣 但無tg

有興趣 但無tg

申請個啦,係到買飛都方便啲啦
啱啱再去F5 仲有980 block 2
開心咗陣

原來係輪椅位
啱啱再去F5 仲有980 block 2
開心咗陣

原來係輪椅位

去醫院借架輪椅推入去有冇得諗

tg pm左你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞