英國首相:香港不得考慮投降

276 回覆
685 Like 27 Dislike
射8粒應該成個中國大陸地區都唔使再住人
啱啱見到eBay 有呢一版既報紙,我買左
笑死
又係武漢乜撚都關你事
佢重要一早提出過香港民主化但比英國bam撚咗
唔緊要 香港都無野好剩
經過硫磺島戰役後,美國計過要攻入日本本島最少要死幾十萬美軍,有d 拗底。
如果唔係美國咁好彩啱啱有原子彈,日本都未必要無條件投降。。。分分鐘仲可以繼續佔領中國東北。
你係咪覺得自己好撚醒咁不如你試下講下點解一樣
Do enlighten us
準備不足就梗係會咁啦,怪得邊個?
結論就係,英軍又廢又怕死。
Sir Mark Aitchison Young GCMG

咪傻啦

點佔東北啊

八月風暴蘇軍十日就打到朝鮮半島
日本係驚撚咗共產黨搞到天皇
留港撚又可以一路做公務員一路打飛機
好黃好黃
戇鳩仔打咁大篇嘢,都講唔到有咩唔同,你寫作係米唔合格果啲,最後仲要話核子彈其中一類係原子彈
而核子彈(Nuclear Bomb)則有兩類,一類與原子彈一樣透過鈾(uranium )或鈽(plutonium)原子分裂(Fission)瞬間所產生的巨大的震爆造成人員的死亡與建築物的倒塌

我講你呢一段喎,你係咪有讀寫障礙嗰啲人
攬你老尾咩
好懷念日殖時代,香港回歸日本,打到支共
天皇萬歲!
依家啲核彈其實好潔淨,幾個月之後就會回復正常輻射水平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞