英國首相:香港不得考慮投降

276 回覆
685 Like 27 Dislike
On撚鳩
五你老母喇!兒登仔,除左只識話人五毛外,俾d實証同論據駁下喇!講中晒要害就只識自瀆圍爐取暖?反抗下麻!DLLM 又21號喇!追擊post瑜珈褲個樓主嘅post都開左第三個,成班柒頭除左飲飲食食就只識玩網絡欺凌,抗條毛咩!仲Never surrender......笑撚死!
雖然投降唔係贏,但盡咗力打到最後先投降,同唔打就投降始終唔同
現實係,香港投左降,啲軍人仲著草返大陸
人地都無提過香港,做乜鳩
係,最後打輸投降,啲軍佬走佬移民上大陸
真,罷工罷稅都搞唔掂,學人平反
冇記錯話英軍亞洲戰略重點係守新加坡
但係又估錯日軍點樣又馬來半島打落嚟好快輸埋
仲有海南島
香港人應該到海外建立新聯盟,雖然美國參議院未通過「香港法案」,但香港人仍然可以在紐約或三藩市申請難民移民,只是會有quota限制。我推薦一個好律師Laurence Borten
https://www.bortenlaw.com/
他的收費係中間偏低價。
唔係on9日本仔自以為是就去搞美國 真係唔覺其他國家有能力反攻日本
國軍41年已經退到入內陸,反攻廣州係幻想,最多只係派洗頭艇接人走
我第一個post無叫到你,你又衝出黎柒!衝出黎柒做乜鳩?繼續避喇!已俾我睇死你呀!柒頭!
習仔表示:who fucking care

應該炸佢山墳祖宗十八代
如果係陳策,係丹麥,英國義士帶佢衝出香港坐大飛走
點解仲係度,外掛,deep state
個陣邊撚個知美國會幫你打贏
日軍佔哂上風
中國軍隊完全冇撚得打
個個人係亂世之中都係過得一日就一日
有冇得食都唔知
仲諗乜幾時打贏
真係唔知二戰個陣西歐啲人點過
唔係掉核彈做咩
放煙花?
對唔住,我一向唔會尊重怕死嘅軍隊。
大日本守硫磺島就真係戰至最後一兵一卒都唔投降啦。
呢d 軍隊士兵先值得我尊重。
日本唔走去搞美國
真係會俾日本控制半個東亞歐美都冇人得閒理佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞