[邪門玩意]淘寶攝影器材匯報區 (2)

562 回覆
12 Like 9 Dislike
想知大家鏡頭係咪直送到香港 定係集運?

你問cctv鏡定咩?我係集運。

有咩抵玩?淘左WESLEY 33 1.6同FUJIAN 35 1.7

呢2攰邊支正d

未收到,遲D包膠

好 你集運定點啊?
想買黎試下

有咩抵玩?淘左WESLEY 33 1.6同FUJIAN 35 1.7

呢2攰邊支正d

未收到,遲D包膠

好 你集運定點啊?
想買黎試下

咪講咗集運 

呢2攰邊支正d

未收到,遲D包膠

好 你集運定點啊?
想買黎試下

咪講咗集運 

集運神

呢2攰邊支正d

未收到,遲D包膠

好 你集運定點啊?
想買黎試下

咪講咗集運 

我以為個個巴打冇覆 sor

呢2攰邊支正d

未收到,遲D包膠

好 你集運定點啊?
想買黎試下

咪講咗集運 

WESLEY 33 1.6 X mount係咩魚魚買(淘寶二手網)搵左好耐,舊登同其他網都吹奏過,所以買黎玩,都要$250,依支直送
FUJIAN就連其他野一齊玩,集運

呢2攰邊支正d

未收到,遲D包膠

好 你集運定點啊?
想買黎試下

咪講咗集運 

WESLEY 33 1.6 X mount係咩魚魚買(淘寶二手網)搵左好耐,舊登同其他網都吹奏過,所以買黎玩,都要$250,依支直送

唔該哂巴打 等你包膠 不過原來我揾返我係想買wesley 35mm1.6

呢2攰邊支正d

未收到,遲D包膠

好 你集運定點啊?
想買黎試下

咪講咗集運 

唔該哂巴打 等你包膠 不過原來我揾返我係想買wesley 35mm1.6

係咪呢支 

未收到,遲D包膠

好 你集運定點啊?
想買黎試下

咪講咗集運 

係咪呢支 

係 不過而家好似變左做橙圈

好 你集運定點啊?
想買黎試下

咪講咗集運 

係咪呢支 

係 不過而家好似變左做橙圈

如無意外,只改顏色,睇外觀無改內涵。
今日想買Wesley 35mm已經無左fuji口
問佢話唔再投產
得返支25mm f1.8 有無巴打試過 有無35mm 咁sharp
問佢話唔再投產
得返支25mm f1.8 有無巴打試過 有無35mm 咁sharp

佢尋日仲同我講話有咖喎
問佢話唔再投產

巴打問邊間?
問佢話唔再投產

巴打問邊間?

黑白熊個間
再睇埋其他鋪都一次過無晒
另一間話4日後返貨
想問下巴打如果買鏡頭用官方集運得唔得架
去隔離集運po問無人理我
今日上網睇下攝影野,留意到漸變減光鏡好似幾好玩
想問下攝影巴絲如果初玩,係咪可以買天涯玩下先?我見淘寶都有平有貴 唔知邊隻先係大家講開既天涯

https://world.taobao.com/item/6697716407.htm?spm=a312a.7700714.0.0.VUwGeH#detail

https://world.taobao.com/item/551625823460.htm?spm=a312a.7700714.0.0.SQy8DS#detail

想問多樣,其實大家係咪都會用插入式?
我想買漸變灰藍橙, 但係淘寶真係唔識分應該買邊間
或者大家有咩抵玩既推介?
問佢話唔再投產

入左枝 7artisans 25mm f1.8
睇評價好似唔錯
聽日收貨再出相
問佢話唔再投產

唔係C mount+adapter咋咩?
問佢話唔再投產

唔係C mount+adapter咋咩?

係呀,其實可以買E mount,扭番出嚟再換C-Fuji x嘅轉接 
問佢話唔再投產

巴打問邊間?

黑白熊個間
再睇埋其他鋪都一次過無晒

第二間話有啊 過幾日上架
問佢話唔再投產

睇評價好似唔錯
聽日收貨再出相

等包膠
另一間話4日後返貨

上面巴打話係集運 但冇講係咪官方
今日上網睇下攝影野,留意到漸變減光鏡好似幾好玩
想問下攝影巴絲如果初玩,係咪可以買天涯玩下先?我見淘寶都有平有貴 唔知邊隻先係大家講開既天涯

https://world.taobao.com/item/6697716407.htm?spm=a312a.7700714.0.0.VUwGeH#detail

https://world.taobao.com/item/551625823460.htm?spm=a312a.7700714.0.0.SQy8DS#detail

想問多樣,其實大家係咪都會用插入式?
我想買漸變灰藍橙, 但係淘寶真係唔識分應該買邊間
或者大家有咩抵玩既推介?

初玩 幾十人仔一套18張filter
另一間話4日後返貨

睇邊間集運就腳,方便自己啦。我係私集。
另一間話4日後返貨

睇邊間集運就腳,方便自己啦。我係私集。

唔該曬巴打
問佢話唔再投產

睇評價好似唔錯
聽日收貨再出相

等包膠

除左手近攝有變型問題
都幾算ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞