[邪門玩意]淘寶攝影器材匯報區 (2)

562 回覆
12 Like 9 Dislike
有冇咩淘寶貨可以隔玻璃影相果時用黎遮反光架

cpl
係惠通淘左個防潮箱 5日都仲係到攬件
問佢幾時發貨又話今天 我係唔係應該退款呢?
有無雙拉鏈黑袋介紹?
留名

係淘寶見到有人抄足edelkrone個種Z形雲台同3輪車仔, 準備試伏

雲台 https://world.taobao.com/item/540354435235.htm

3輪車仔 https://world.taobao.com/item/540329884244.htm

叫間野check返有冇入錯運單號,錯單號機會好大。

其實呢d情況多數係無貨扮發貨

cpl

咁如果喺啲商場著哂燈咁影出面夜景 cpl掂唔掂架

cpl

cpl都唔一定幫到你

cpl

搵件外套 包住部機附近d玻璃
會好dd

其實呢d情況多數係無貨扮發貨

如果係惠通自己店買咁又唔多似
如果其他就真是唔知道

問左先囉。

點睇 有冇烈士一試?有冇用

第一個評論已經講到咁

第一個評論已經講到咁

下面有讚 搞到我1516

第一個評論已經講到咁

下面有讚 搞到我1516

佢即係話性價比贏,咁平買左用唔到當擺設都抵。
讚啦即係。
有冇大光圈鏡for xt1想試伏

https://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z09.2.0.0.H5xYfh&id=43176779742&_u=9n56f6p11e7

試下呢個,我依家用緊
好爽

呢個唔係減焦環嚟咩 

係,但係光圈大一級
手動鏡又平

我無睇清楚買完先知係插canon鏡
擺左係到
有冇人試過海大nd slim pro ii 同普通nd pro ii既分別 好似話slim有coating同slim d但貴1倍 想知成像分別
有冇人試過海大nd slim pro ii 同普通nd pro ii既分別 好似話slim有coating同slim d但貴1倍 想知成像分別

買100mm square set啦. 無後悔 我啱啱都買咗

買100mm square set啦. 無後悔 我啱啱都買咗

連埋框貴好多 應該都用黎影景買翻77mm算 最後決定左買slim pro ii 之前買左塊150mm nd3.0手持有d唔方便 想放翻

放條link黎 我買黎試試
有冇canon 760d 快門線推介

放條link黎 我買黎試試

有無巴打有全金屬製既版本?
見好多都係得個mount係金屬,鏡身係膠
有冇canon 760d 快門線推介

永諾
呢個post都有負皮
呢個post都有負皮

咩Post都有㗎啦 
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞