[邪門玩意]淘寶攝影器材匯報區 (2)

562 回覆
12 Like 9 Dislike
有冇巴打用過大陸既Handheld stabilizer?
https://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.66.76bf523v9lI6f&id=521725223296&ns=1&abbucket=8#detail

仲有人用呢D架咩, 入面都Crane2啦
【我剁手都要买的宝贝(全新Fujifilm/富士 X70旁轴数码相机x70定焦卡片机X70优X100S x30),快来和我一起瓜分红I包】http://v.cvz5.com/h.FnAZH9 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥6rgp0gzm5Gn¥后打开👉手淘👈

有冇巴打係呢間買過野
想問問巴打們
如果想影top down shot,有無咩推介腳架?(淘寶)

買個籠啦
就嚟雙十一 又係時間淘一大堆嚟試
腳架 Benro C2690TB1 有冇伏
試過買左個同原廠一樣既直倒返黎
唔係副廠牌子
成舊野同原廠一樣
係真定假傻傻分不清楚

【原装尼康MB-D12原装手柄 适用D800 D800E D810手柄电池盒 D12手柄】http://v.cvz5.com/h.vzsQnq 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥HAay06MUIyF¥后打开👉手淘👈
想買個高過170cm嘅腳架,有冇咩推介
唔知點search
唔知點search

預算呢?裝咩機?有咩特別要求?
打算買xt20 ,有咩可以係淘寶買?
電池有咩牌子好?
補光燈有無推介?想係無咩燈嘅地方打光個場.thx
唔知點search

要裝7d2 + 150600
平過鴨記就得,我記得鴨記賣800
唔知點search

質素普遍思鋭好啲,平啲睇金鐘同勁捷。再平啲就應該去唔到你要求 
唔知點search

質素普遍思鋭好啲,平啲睇金鐘同勁捷。再平啲就應該去唔到你要求 

唔熟淘寶,睇下先
a7ii 用緊2870 kit, 神牛閃光燈掙扎緊買350定850好但又未必用到850 既200mm 個距離,但350又輕一半
a7ii 用緊2870 kit, 神牛閃光燈掙扎緊買350定850好但又未必用到850 既200mm 個距離,但350又輕一半

用Kit咪輕便先,到有需要咪再買多個做飛燈。唔會浪費咗㗎。
雙十一淘filter會唔會有平?

用Kit咪輕便先,到有需要咪再買多個做飛燈。唔會浪費咗㗎。

28-70用350夠做
腳架嚟講,思銳係咪會好過百諾?
本先想買IF18/28
但係見大家好似無講過百諾咁
本先想買IF18/28

開心使用百諾中 雖然唔係淘寶買 未用過思銳所以唔敢講邊家好啲
本先想買IF18/28

開心使用百諾中 雖然唔係淘寶買 未用過思銳所以唔敢講邊家好啲

幾年前買支BERNO都係擺多過用
宜家我真係免得過都費事拎
本先想買IF18/28

幾年前買支BERNO都係擺多過用
宜家我真係免得過都費事拎

點解
本先想買IF18/28

有冇巴打淘過防潮箱?個電掣係兩腳定三腳

買過,有三腳,用左3.4年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞