[邪門玩意]淘寶攝影器材匯報區 (2)

562 回覆
12 Like 9 Dislike
小弟拍片
所以買左以下呢咋番嚟用

小心假電池,會燒壞部機

你指係L電定Vmount?
因為無錢上 Vmount住 唯有用 L電頂一頂
如果買filter有無邊間推介

筆直又唔講
size又唔講
咩filter又唔講好難幫你

想買cpl同uv 62mm
budget 500樓下
想買手動超廣角
wesley呢枝有冇得諗?
https://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z0d.6639537.1997196601.248.1123b75ckxNiBE&id=522963159718
有冇爸打推介其他
已入手惠通防潮箱
已入手惠通防潮箱

唔好成晚掛住望個濕度唔訓
尤其係如果有led燈
已入手惠通防潮箱

我都買左。。。
不過成9kg 官集8x rmb,不過我未得,等緊其他野到
希望有集運折扣
已入手惠通防潮箱

我都買左。。。
希望有集運折扣

我果個32L啱啱好9.1kg要91鬼國幣
不過算啦唔使大西北走出深水埗又平成舊水
相機野剩係買左防潮箱同內膽包
其他野 如 後備電,filter 打算香港買
Ying記好定poor記好?

電池同filter可以上price.com
某間係旺角既特別平 但冇伏

電池同filter可以上http://price.com
某間係旺角既特別平 但冇伏

Fuji 支1855用咩filter 好?
新手買左支IS05腳架.
發現個雲台唔啱部機個L快拆板
原本個雲台唔夠闊插個L快拆板落去.
係咪要換個闊啲ge雲台???
已入手惠通防潮箱

我都買左。。。
希望有集運折扣

勁撚快星期三order今日已經到
可惜weekend返工根本去唔到拎
小弟拍片
所以買左以下呢咋番嚟用

小心假電池,會燒壞部機

你個L 電連左粒假電池。
btw 你個mon 我都有興趣買

之前有朋友用唔連既 就燒左

btw岩岩試過 暫時無問題
小弟拍片
所以買左以下呢咋番嚟用

小心假電池,會燒壞部機

淘filter好伏啵其實
kenko都$20有交易
點知邊間真邊間假
有冇人用買神牛閃燈?
TT520ii 同 TT350 差係邊
點點520平一半以上?
有冇人用買神牛閃燈?
TT520ii 同 TT350 差係邊
點點520平一半以上?

無ttl同有ttl既分別
如果買filter有無邊間推介

筆直又唔講
size又唔講
咩filter又唔講好難幫你

想買cpl同uv 62mm
budget 500樓下

兩件加埋定各$500

兩件加埋$500嘅貨
套上去鏡頭到可以當鏡頭蓋用架喇喎
有冇拍片雲台推介
小弟拍片
所以買左以下呢咋番嚟用

小心假電池,會燒壞部機

淘filter好伏啵其實
kenko都$20有交易
點知邊間真邊間假

咁你買之前都會搵邊間係旗艦店 又或者銷量同正評好既店
【我剁手都要买的宝贝(朗维 纤薄CPL偏振镜52/58/67/72/77/82mm 佳能尼康单反偏振滤光镜),快来和我一起瓜分红I包】http://v.cvz5.com/h.DyuSN7 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥JU6p07JH9Bb¥后打开👉手淘👈

有冇巴打試過淘呢隻?我支鏡用67mm,呢間抵唔抵用?
【我剁手都要买的宝贝(obo欧栢TS360C三脚架碳纤维便携单反相机手机自拍摄影旅行三角架),快来和我一起瓜分红I包】http://v.cvz5.com/h.xa6qcg 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥pA3307HTvFq¥后打开👉手淘👈

【三脚架碳纤维云台 佳鑫悦摄影摄像支架 单反三角架专业 轻便 便携】http://v.cvz5.com/h.xa6QXH 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥TPyT07H6g2C¥后打开👉手淘👈

想買隻碳纖腳架,睇中喱兩款,有冇巴絲比D意見?定係有其他更好選擇?
想買旅行腳架
最緊要輕同埋可以伸到1.5m倒
benro IA09 好唔好?
已入手惠通防潮箱

我都買左。。。
希望有集運折扣

有冇包膠? 五代同六代唔知有咩分別
已入手惠通防潮箱

我都買左。。。
希望有集運折扣

有冇包膠? 五代同六代唔知有咩分別

舊POST我回過
其實最緊要係你放嘅位置適唔適合

即使一樣容量
有窄身但比較深
有些係闊身比較淺

你就返你放果度最緊要

新舊款不外乎快D慢D
有冇LED燈
層板愈多亦都愈貴

只要唔係特別伏嘅牌子
其實分別唔大的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞