[邪門玩意]淘寶攝影器材匯報區 (2)

562 回覆
12 Like 9 Dislike
買左了

等到貨
到手包膠下
收到
早幾日爛左支腳想搵支輕得黎穩既
搵左
复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【思锐T025X+C10S三角架云台 碳纤维迷你便携 单反相机 微单三脚架】¥a7rzoApagp¥http://c.b1wt.com/h.4TbaJb?cv=a7rzoApagp&sm=ba174e

同埋
复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【AOKA碳纤维三脚架KR255C旅行单反便携照相机三脚架微距倒置三脚架】¥5gpioALDCW¥http://c.b1wt.com/h.4Tb0Za?cv=5gpioALDCW&sm=663c81

想問大家有冇用後評價或者有冇其他推介

T025X我之前有諗過買 但考慮過0號腳應該真係太幼 最後買左1024X
宜家開心使用中

T1204x? 淘都要成1450人仔

係啊 手殘打錯 T1204X先啱
我早2個星期前買 有價講 1250人仔 包順豐直送香港

同佢講價 佢話要你個旺旺號prove到先比1250我 師打可唔可以私底下比我
Tg:az5928

我喺間叫飛影嘅天貓買架
思銳旗艦店無優惠架

我原本諗住跟上個post
但上淘寶見到天貓冇曬t1204x
咁應該買唔係天貓嘅淘寶 平少少
定喺香港買算 雖然貴啲但應該正貨
巴打有評測未
想買支腳架,睇緊思銳T1205x同笨老C2690TB1邊支好?
我黎緊會上FUJI,帶D500同支廣角。但我本身係影wildlife 用200500同韆鞦架。咁橋死腳架所以就夾喺中間了。。
推一推返上來
見到有elecom袋有巴300幾就買到
我想問你地係邊買
我搵極都成500

有Ching 試過呢枝? 本身想買輕裝
另外有冇mon仔介紹?想淘touch mon係咪諗多左
推返上嚟
有冇攝影內膽袋推介
見到有個山寨peak design everyday backpack,好想買個黎玩下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞