(直播)選舉人投票實況 侵侵暫時領先拜登20票!

441 回覆
128 Like 96 Dislike
中東進程同左媒炒車係常識黎,真係唔係強辯。

姐係我唔係想了解reddit為一,
當你講既全中,但實際上JB真係好過Trump咩為二

其實,唔洗咁歇斯底里既,問下姐
巴打,你好
連登仔又燈
上網同人拗交 不嬲都係戇柒鳩 可以見到真人只係一個孔乙己
其實我都係岩岩學上網無耐,侵燈陣營大戰到咁激烈係點解?堅問,唔係假膠
Moderna 嗰隻唔係美國疫苗?
咁本身美國大選就係世界大事 重要從來都冇出現過咁大爭議
上次浸贏個次都冇咁多問題 左膠谷足4年先射得個一次 重唔似餓狗㫃監咁衝出黎狂咬人咩
其實我對JB係完全冇感覺甚至仲係環保撚,我只係從香港人角度呢幾年見到大國勃起及其行為同自由派不分輕重並經常抽空語境咁壟斷話語而且言行高度不一,加侵侵真係好具體咁做左野。

其實d人成日話,唔明點解侵有咁多票,我都想問,點解JB有咁多票。
你要揸到旗都要有說服力講得掂人跟你做先得架 你同我定佢呢款人一定唔得
明解 Thanks乜巴
選舉人唔跟個結果黎投 咁個個州選黎做乜撚野,由果百幾條友自己投啦 樓主中二病想有奇蹟
你只係睇florida就得 人地個州比人輪過一次之後完善左個選舉制度 邊個贏其實好有指標性

係咪PA同GA都投Trump?
極左同極右本是同根生
唔係好識美國政治.又學到野
唉,總之冇運行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞