(直播)選舉人投票實況 侵侵暫時領先拜登20票!

441 回覆
128 Like 96 Dislike
唔好信埋呢D野啦
含侵力真係好痴線
要睇民主黨後邊班大媽耍望既係未來4年定未來廿年既國際格局。

唔好再左傾落去同認清民主共和既真正對手就最好啦

老老實實其實真係已經出現左左派既文化獨裁屌
大概係指而家GA PA都會出現兩組Electors (Dem and GOP)
睇下WI MI AZ 會唔會出現類似情況
最後有機會由Pence確認邊組Electors有效
係當地共和黨出 但唔係好明咩意思
https://twitter.com/PAGOP/status/1338550681758740480
你班兒登垃圾講野唔好咁撚廢唔好俾人直接抄完apply 返落你班垃圾到咪唔會俾人抄囉柒頭
Whereby 當撚左係communism 你就真係唔識啦屌
英文廢唔緊要架
人地有哂中文架
條on9 仔講trump食馬條水,又唔講trump任內做左幾多tax cut.

你班人同佢嘈又唔提,明顯你地都唔熟trump做左d 乜野.

條傻仔話trump 外交唔得,你地又唔追住呢點屌柒個柒頭皮。

不過,條友好明顯傻仔一名,紅字大字洗板,做乜鳩呀
訓啦 廢登做4年
仲有你睇下dow jones 同nasdaq升咗幾多% 先講嘢啦屌

侵粉真係真心鳩又扮盲睇唔到
又要攞經濟周期出來打J
係憎緊班含侵力唔顧美國人利益 一味私心想傻侵幫香港抗爭而去盲撐佢
冇人理條傻仔就自動收皮架啦 咪阻住睇個update
真係唔識,可唔可以講多小小?姐係點?
求撚左4個Post 終於有人幫你含撚
fact xxxx味?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞