(直播)選舉人投票實況 侵侵暫時領先拜登20票!

441 回覆
128 Like 96 Dislike
燈燈邊講邊咳又成咁
真係好擔心佢身體健康
OMG
Sure Win
未到1月20日都未知結果
愛侵力又崩潰
跟住落嚟係咪屈毛屈PR
嚟嚟去去都係嗰幾招,好撚驚呀屌你老母
唔洗留名發夢啦我寧願裸跑換Trump贏
等住睇鞭屍
呢個其實有咩好睇
美國聯邦制
民主黨州爆好勁,但係佢地唔鍾意聽侵支笛,點解唔用自己個套防疫?
WHO 開頭夠話唔會人傳人,口罩冇用,加上美國人咁自大,會理疫情?
侵一月尾話封中國關,拜登係咁鬧佢歧視,又憑咩覺得佢有能力處理更好?加上佢之前處理 H1N1都唔好
外政侵離講,中東既和平協調,咁多年離邊個做到?
邊個夠膽直接屌 WHO ? 民主黨仲幫 WHO 籌左幾億美金繼續俾佢地腐敗
仲未講幾多美軍因為拜登佢地出兵打仗而死,又話侵好戰,反而唔洗死美軍?
奧巴馬搞唔掂金正恩,北韓之前日日話要射飛彈去美國,依家仲有?
下?!
你上面講嘅呢啲我全部都唔反對喎
你係想講「侵明明做得好好,但係美國人唔識貨,選咗隻傻鳩拜登上台」定係「有選舉舞弊拜登先上到台,侵先係天選之人」?
如果係前者我絕對支持,我屌嘅只係後者,特別係啲盲撐、屈選舉舞弊嘅愛侵力
收聲啦
屌你敗登sure win
呢條柒頭攞唔撚到source/theory 出來就攞張圖出來
然後俾人發現概念錯撚哂
由極左發展到極右
由頭鳩Up到落尾
真係on9 到震
仲話自己上過soci 1001
由兒登仔開班嘅soci1001 就有你份喇垃撚圾
叫撚左你半桶水就咪撚扮四條架啦柒頭
俾人屌到要周圍搵人含你條臭撚
依家潛撚哂水
淨係睇班傻侵力都夠過癮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞