(直播)選舉人投票實況 侵侵暫時領先拜登20票!

441 回覆
128 Like 96 Dislike
Ban China=搞掂左
Studies Show N.Y. Outbreak Originated in Europe
https://www.nytimes.com/2020/04/08/us/coronavirus-live-updates.html
the turning point of world
俾人屌到hang 撚哂機依家直頭唔撚認數

叫撚左你半桶水就咪撚係到扮四條啦垃撚圾
其實我對你好有期待,但係

一 你用wiki reddit ........
二 你又冇講外交
三 左媒集體炒車

起碼你都係關鍵議題具體舉例
真係屌都廢事 鬼唔知係意大利帶入去美國 你貼link有春用 左膠只係識搬龍門
你答左我邊個話係歧視未
用reddit 嚟打飛機

果然係兒登仔一貫作風
人地出撚哂source 直接quote 撚埋Trump 講嘅野出來架柒頭
好似你條撚樣咁鳩up足3個post 一條source 都出唔撚到要做spin狗spin 下spin 下先搵到source 出來咩垃撚圾
其實我對你好有期待,但係

一 兒登仔用自己鳩up來同人地reddit 比
人地source 都出撚埋連quote 都有撚哂
二 你又有講外交?
三 右媒集體炒車

你連關鍵議題都俾唔撚到source 話佢做得好
你玩完straw man 鳩up完唔俾source叫駁咗呀?

你駁咗我d乜呀?

打扙未啊屌你
點解又要投咁耐 又要忙住造馬?
真係屌都廢事
其實你都prove唔到點解美國點解爆成咁係因為Trump。

笑人淨係識搬龍門自己走去搬龍門同人講歧視
兒登仔真係以為自己鳩up幾句就當係source當自己駁撚左
我只係要你答 邊個話封中國航班係歧視 我理撚其他人講乜
我有搬個乜龍門
又自我宣布勝利就當拗贏咗
左膠解釋下點解黑馬上左台後
黑人問題反而嚴重左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞