(直播)選舉人投票實況 侵侵暫時領先拜登20票!

441 回覆
128 Like 96 Dislike
no offense
但有無睇返自己講d野其實都係extremists

我都唔明佢地係連登鳩up有咩用
有冇fraud,voting data合唔合理全世界都見到
要帶風向去Reddit/4chan影響返班鬼好過
Fake news CNN都信
108:56
Bye trump
非放負
但唔會有大量失信選舉人投票投翻侵 所以拜登係呢場被操控住既選舉 贏係正路
唔識英文?Projected=預測
2016年都有失信選舉人,但係我都唔認為今次會有幾十個失信
思前想後平心靜氣,高風亮節學富五車既美國人,如果係唔信Trump,防疫問題應該反向操作至係。

唔妥A唔等如B好過A,為證實。
選B大鑊定選A大鑊,為證虛

joe Biden 有咩咁架勢堂?
從外交歷史,中國掘起既前因後果同咩party既利益最盤根錯節。
中國既意識形態係咩就唔洗討論。

左派言行點一致?

利弊而非對錯甚或好惡。(除非你係貿易戰下既犠牲者,咁屌到撻皮係可以理解)
ff夠喇cctoy 要醒喇
Hunter Biden 比人查

查左咩出來?
放下圖放下片有冇出樣?
睇下Joe Biden 同細佬女Kiss

看下圖作下故仔trump spin乜柒就信乜柒
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Donald_Trump_sexual_misconduct_allegations
經濟數據做好又叫打飛機

經濟周期又當佢搞好經濟

其實你都prove唔到點解美國點解爆成咁係因為Trump。

成張list 咁長你準備好個屎忽未?
https://www.reddit.com/r/politics/comments/g1vv5v/indictment_of_trump_and_a_warning_90_of_us/fni3sx3/?utm_source=share&utm_medium=ios_app&utm_name=iossmf&context=3
慢慢續條續條source click入去睇
再開下佢Twitter 做下fact check

你班兒登仔係講事實就唔會奶侵條撚奶到雪雪聲
所以希望越大失望越大,世界上邊有咁多奇蹟啊,如果有選舉人反水令到侵贏,我裸跑維園又點話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞