(直播)選舉人投票實況 侵侵暫時領先拜登20票!

441 回覆
128 Like 96 Dislike
迷侵撚表示仲未接受到現實,心存僥倖仲有一絲希望,但冇諗過有啲連登既侵迷直頭思覺失調咁
原來On9 真係駁唔過
迷足幾個星期仲未肯清醒

老共同mon post 狗睇到呢到應該已經笑死左
咁其他由最低法院開始打起既案件咪全部因為證據不足俾人彈走咗囉
幾撚時有唔開庭呀
又一單supreme court當全部

小心又block你
最後會反勝連任
你望下美國個D都係一樣
不過美國個D都仲情有可原
ching睇開咩媒體仲有唔係偏左/偏右做到不偏不倚
唔好答我大紀元/kol 我真係笑架
法庭文件全部係公開,你唔信主流媒體報導咪自己上網搵判詞黎睇
一定係因為Deep State
幾時內戰?
之前連燈軍師話會
我先係真正嘅天選之人好撚型

佢呢d人講乜都唔信架啦
只會信全部官都比dem收買/威脅
美國都無法治

自己撐Trump但見親盲撐都幫唔落
呢兩個星期侵侵日日夜夜怒屌 Georgia Secretary of State, Georgia Governor 同埋 Georgia election officials
屌到 Georgia 啲共和黨嬲,人哋已經三口六面講清楚,所有可以查票嘅途徑都試過,就係搵唔到侵粉口中嘅選舉舞弊
人哋 Secretary of State 係有 CCTV 證據 + 已宣誓的 election officials 口供 support,班侵粉有冇認真聽吓人哋解釋?

睇下入面段訪問條片:
https://abcnews.go.com/Politics/pro-trump-election-lawsuit-significantly-hinder-preparations-georgia/story?id=74542114

人哋係共和黨 election official,清楚解釋經人手重點嘅選票,同 Dominion Voting machine 所點的數字係一樣,有幾多人錯信 Dominion Voting System 有將侵侵的選票轉俾拜登?This is simply fake news and a baseless claim.

人哋共和黨人收過幾多侵粉嘅死亡恐嚇,侵粉又知唔知?撐侵係咪可以撐到不顧現實,繼續盲目相信有選舉舞弊,致共和黨的未來選情而不顧?
Lin Wood仲叫人一月唔好投共和黨
未輸架
咁唔通贏咩😓
唉.. 我覺得侵都係會輸...
因為佢地覺得共和黨都有deep state逼害緊佢地

冇架啦共和黨已經俾Trump綁死咗,只可以等呢場選舉完佢地自己recover
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞