(直播)選舉人投票實況 侵侵暫時領先拜登20票!

441 回覆
128 Like 96 Dislike
又話唔比投
唔洗睇啦,都係china joe啦
其實
你真係想我認真答?
又屌打又破紀錄你d source 去撚哂邊?

你睇唔睇得明英文?

成撚日攞住經濟周期打飛機
奧巴馬由recession 搞到升返哂上來你班兒登仔個個扮睇唔撚到
內政外政搞到垃撚圾洗唔洗續樣續樣攞出來同你解下?
疫情?
歐洲人口密集咁撚多
點解人地冇爆到咁勁?
又叫人唔洗戴口罩又話just a flu be gone in April 日撚日去打golf又要讚支那15次又話有vaccine soon soon 撚左大半年仲要唔係美國疫苗呢d 係咪個個扮睇唔撚到?

你想認真討論?
睇少d 垃圾Twitter Facebook opinion pieces 中文報先出來同我討論ok?
咩人黎
完全封鎖左
Well, 如果選舉人真係跟足黎投, 呢個過程又真係廢既
樓主cnn fakes news
內戰已爆發左媒無報
有親戚住Texas話已經射左核彈去dc
是但佢啦
你都唔會同弱智仔計較咁多
原來咁多波台手足關心美國大選
真係要回顧下你呢條咁撚特別嘅侵粉有幾撚On9
- 學支那學侵,用antifa 來標籤 BLM 係暴徒去 delegitimise 人地場運動
- 用完antifa looters 來標籤 BLM 之後就攞來比較反送中來抬高自己場運動
- 人地用antifa 來比喻勇武手足你條柒頭就衝出來屌人用antifa 來比喻成場運動
- 玩完標籤標撚左人幾十頁俾人fact check 追住屌就即刻戴頭盔話BLM 唔係 Antifa
- 中文都唔撚識object 都未撚寫清楚俾人屌就係到又加料又spin
- 玩Straw man 玩到出神入化,俾人屌你當Antifa looters 係BLM,俾人用同樣邏輯反問手足裝修完有人偷野係咪反送中一部份,條柒頭即刻hang 撚哂機叫人出新聞prove 係手足偷野
- 標籤完BLM係antifa looters之後就攞d source 出來prove antifa 係looters 自編自導自演
- 除左自編自導自演出到soure 之外你就鳩up 唔俾source 鳩up 左幾廿頁
- 由BLM spin撚到BLP再spin落reverse discrimination
兒登仔真係玩slippery slope玩到出神入化
- Lockdown Knockdown Curfew 都未撚識分
- Antifa is not an ideology, source: your mother's ass/trump's ass
- Communism 係乜柒都未知,仲同人講communism & dictatorship are mutually exclusiveSource: your mother's ass again
- Dictatorship 當係 Communism 然後當支那蘇聯古巴真係行communism
- 由communism spin 撚到落Leninism Stalinism 同人講係communism 分枝
但係支那式民主又唔當得係民主分枝
龍門任你搬

- 中文英文廢撚到系咁唔識 “whereby” 點解intermediate stage 當撚左做communism
- 當communist party 係communism, 自己作撚完定義之後就想玩類比話俾人聽antifa is not a movement/idealogy
- 唔識分左右又係到自己作定義
- 對等武力係講緊 protestors vs police 嘅對等,你條撚屌就當係 HK protestors vs US protestors, or HK police vs US police 對等
- 兩邊黑警都有槍原來可以當打和
- 講打人俾人駁到碌柒就搬龍門同人講死人
- 同人講自治區又唔講下大學點樣守左幾日-幾個星期
- 同人講幾個月仇恨我攞撚埋source 出來講幾年仇恨你就同我搬龍門只講BLM仇恨
- 擺條wiki 出來睇都未撚睇就以為係fit 你條narrative
- 俾我屌足3個post 係咁搵人幫你含撚又冇人理你

繼續柒啦柒頭
全部Block晒
愛侵力上曬腦睬你都傻
你其實係用左反問代替實證,有咩英文咁西利會睇唔明。

Hunter Biden 比人查,睇下Joe Biden 同細佬女Kiss ,中東進程。

就係咁。

經濟數據做好又叫打飛機,咁真係冇得講。時勢就係時勢。

其實你都prove唔到點解美國點解爆成咁係因為Trump。

你咁博學其實可以用事實講下。
當日浸封中國航班 邊撚個出黎話係歧視話
大佬 香港每日爆百幾單都屌緊政府抗疫不力啦

美國講緊全球第一 死左30萬人

總統自己做壞榜樣 唔戴罩 just a flu 點都好大責任啦
條柒頭長篇大論咪又係repeat緊dem餵俾班左膠d narrative

人地等陣自我宣布勝利阻當自己拗贏咗架喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞