(直播)選舉人投票實況 侵侵暫時領先拜登20票!

441 回覆
128 Like 96 Dislike
佢都無講過佢點復蘇

復你老母呀
又玩straw man 呀
永遠recession 後嘅增長速度係快㗎啦

對題啦柒頭
明明recession 完之後會復蘇得好快,growth rate好勁

The recession that began in December 2007 and ended in June 2009 was the longest in postwar history.
救撚命呀,讀下書先講嘢啦
兜唔到喇? loop夠喇?
Btw 人地easay 嚟㗎喎當教科書

你都知呀?
我就係想笑柒你條柒頭又同communism and dictatorship are mutually exclusive 咁鳩up 唔俾source 然後慘撚到駁唔到要玩discredit 笑條source 係教科書呀
你讀撚完中學未呀
Longest? 2 年好耐喎屌

又想鳩up唔俾source?
奧巴馬咪有8年囉去搞囉

駁唔撚到又想spin 又想玩straw man
侵上任個陣個市係咪升緊
升緊都增長唔到就食得屎啦
有教你就quote 出來
你上咩soci? 由兒登仔開班架?
侵侵
依個絕對唔係鳩up

依個係事實

然後冇一條source 出到來
無得兜㗎,依個世界就係有共產主義出現過

係有出現過呀
唔出現過點會有咁多獨裁者攞共產個朵來撑權呀
查下? 查來查去都係點樣有某位獨裁者出來開個共產分枝出來叫自己做共產
跳過哂所有class struggle 或者好似支那咁人造class struggle 整個cultural revolution 出來就話自己打倒資本主義
然後有班半桶水就走出來話呢d 係共產主義
名都有得你叫
係Marxism–Leninism
只係communist ideology
唔係communism 呀救撚命
果然係連燈
洗乜source 呀屌

對題啦屌
Longest? 2 年好耐喎屌

唔係longest 係咩呀?
做乜鳩啫你

由totalitarian 進化就叫做communism
係邊條theory?
成個標題都已經講緊facism
真係一知半解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞