[1 champ, 29隊Tank]2020-21 NBA 休季討論區 (11)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
係。不嬲玩開依招
都唔知諗咩
打唔打都遲早trade架啦
做壞個朵
Draymond Green與James Wiseman確診武漢肺炎

這兩位球員分別為Draymond Green與James Wiseman,因此他們兩人亦缺席了球隊首天的訓練營。

對於陣中有兩位球員確診肺炎,勇士教頭Steve Kerr亦作出回應:「我不會在此再作出評論。我並不容許在此作出評論,你可以自行推論。我知道這是非常棘手的。」

根據NBA的季前賽賽程,金州勇士隊最快將於當地時間12月13日上陣,於主場迎戰金塊隊。由於隔離需要最少一周的時間,因此預計Green與Wiseman都將會缺陣。

Draymond Green上賽季平均上陣28.4分鐘,取得8.0分、6.2籃板、6.2助攻;James Wiseman於NCAA平均上陣23.0分鐘,取得19.7分、10.7籃板、3.0封阻。
抖一兩個禮拜咪又冇事 當放個大假 隨時仲勁左
季前賽是但啦 都係練波啫

上季二菇都係咁喎

我都覺

問二哥有咩高見但佢又唔答
再上上季啞狗 上上上季榮縮都係咁玩啦
錦鯉有咩高見
鵝冇啊 就係覺得就咁樣開波 反正舊年出pick換PG都洗濕咗個頭
講到上年好唔健康咁
始終都無解決到無人控波既問題
其實重點係冇人控球多過要補番隻底
你話入細家嫂都頂到下
雷鬼頭根本就係上季失敗嘅地方
佢內鬼黎
Denver Nuggets G Monte Morris has agreed to a three-year, $27M extension, his agent Ron Shade tells ESPN.
唔識欣賞lil baby啲歌
好能難聽
Shamet Green Harrell <> Kennard Ibaka Batum
係咪明顯升級真係唔敢講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞