[1 champ, 29隊Tank]2020-21 NBA 休季討論區 (11)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
油頭咁着重球隊文化
同埋一哥係JB 真心唔覺會咁換
The Clippers are extending George’s contract for an additional four years, $190M on top of the $35.4M guaranteed him in the 2020-2021 season. George will have a new player option before the 2024-2025 season, Mintz said.

cls
即係黎緊5年/2.26億
傻L左
今年都鳩下鳩下 4千幾萬打到35歲
你要Simmons? 我地唔換啦on9
你地自己留返harden啦
唔知佢肯唔肯係箭start season呢
換咗76人即刻衝冠
唔換你地繼續死攬Simmons咪第二圈都過唔到

我睇你地急啲喎
第二圈都過唔到呢樣野就大家咁話啦
我係唔換 死攬Simmons又點
下年MB同佢一個24 一個26 有價有市
你Harden Wall下年叫賣簽有冇人要?
一個2nd round?定係今次harden換西書呀
其實換左登都未必過2輪
咁好明顯唔會係佢
冇簽extension個個先會
Playoff咁既表現都有226M
Bucks無哂籌碼先講
啞狗下年FA拍拍蘿友走人啦,洗鬼同你call trade

PG呢條賤種係溜又call係雷簽完Max仲要仲有好幾年幾都可以call trade,其實對佢黎講簽5年同簽1年根本無分別
對PG黎講純粹extend自己份約,邊隊找數又有咩所謂
都叫有d渣拿既 好過兩個走哂咩都無
可能同可愛傾過 知佢一定唔留 先高價留pg
爛約黎,艇又冇簽,走唔甩啦
冇可能邊有錢簽
俾咁多錢點解唔博下換登登
pick 無晒,又無新星,箭會要你playoff p換人地mvp?
轉左教練團同射手堆已經唔係咁計
登咁搞 箭仲難搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞