[1 champ, 29隊Tank]2020-21 NBA 休季討論區 (11)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
【Now Sports】火箭主將夏登因疫情問題要自我隔離,原定缺席了周日的開季集訓後會於個人訓練報到,不過夏登最終亦未有現身。

早前火箭主將夏登(James Harden)因出席了歌手Lil Baby的生日會,需自我隔離至病毒測試呈陰性後才得以歸隊。總教練史拿斯指,夏登雖然缺席了球隊開季的首次訓練,但依然會在個人訓練時報到,可惜夏登又一次令人失望。

據《ESPN》報道,夏登原定會狂周日晚出席個人訓練,只是他又再失約,雖然他未有透露缺席原因,但這名31歲的得分後衛已和球隊管理層表示「會盡快報到」。只是,社交媒體上有影片顯示他仍然在拉斯維加斯夜店狂歡。

對比夏登沒有歸隊練波之心,剛被交易至巫師的前隊友韋斯布祿卻積極為新一季備戰,據《ESPN》報道韋斯布祿於開季首次訓練前3小時便到達球隊健身室開操。

https://sports.now.com/home/news/details?id=31623089193
rose同bg都講到明唔介意教仔
不過活塞季中實搵機會trade
登子D拍檔個個有問題
登子自己冇問題
榮狗傳授
哈登學嘢都快
而rose同塞的關係
大家應該好來好去, 係trade都會去champ contender
加入湖人啦
想知kuzma留到幾耐
話tank個條撚樣戇尻姐
今年都冇pick tank乜尻
吾皇欽點左佢今年會大躍進
增加trade value遮
Kuz will improves for trade
拎登狗換Simmons啦屌
見到條廢人就眼火爆
可以同Wall一齊落club, 你識咩
wall而家好勤力操練
果條垃圾雪佢啦
平放走登登算啦
雪到佢2022之後再講
到時佢33睇佢仲有冇料
支持攬炒!
仲有上年playoff爆出黎dort仔
球3分如果唔係比登登封左
Harden搞咁多嘢都係想trade,其他隊都驚咗佢啦
箭你今舗仲唔tank?
其實睇球團點玩
可以玩到凍結合約
但好少咁做
運動精神幾錢兩呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞