[1 champ, 29隊Tank]2020-21 NBA 休季討論區 (11)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
連潮人第二高票收入都唔比觀眾入場
仲無埋家嫂 kcp morris 正選無4個 咁都叫想贏
佢今日打得幾好 可能佢會排先過Kanter添
柒箭無想像中咁柒,除咗Wall同表弟,班後生仔睇嚟ok,淨係跑來跑去做防守都夠
熱身賽戰果無乜意思啦
不過真係希望 wal 同 cousin 可以健康,近幾年勁多星傷,搞到好多勁隊都少左戰鬥力
拎harden換埋Beal 過黎
pg仲有cook
柒咗,不過賣埋登子連波衫都唔使sell
候斯頓巫師
華盛頓雷霆
Wall cousins都打得番
杜狗又會打成點
原來Dudley未cut
我估仍然係現役頭五水準
屌幾時炒LP, 睇返full game又係同一套咁打
之前係咪勇士助教?
irving又做乜鳩
76人

自從打完final,湖拎杯果刻我已經冇再留意NBA
乜原來咁快又開季
屌你抖左2個月左右又黎
連啲人去向我都係岩岩先留意到

Harrell咩事做左反骨仔去左湖
西書做咩變左人球打完一季又走左,明明仲好好波
速龍冠軍班底咁快就散哂
艇既後備屎左好多喎
CP3去左腸,今季有機入到playoff
拓鋒線入返幾個守得運動能力強既人,個陣好似前季入西決果時
【Now Sports】艾榮最近接連拒絕媒體訪問,聯盟決定判他和籃網各罰款2.5萬美元,事後艾榮就在社交媒體再發牢騷,指不要讓他分心。

艾榮(Kyrie Irving)在Instagram表示:「我祈求金錢可以幫助需要幫助的社區,尤其在現今世界。我為了和平和愛而奮鬥。所以請大家不要再讓我和球隊分心。」

不過再惹爭議的是艾榮接下來的補充:「我不會和棋子說話,我的注意力更有價值。」雖然艾榮未有指明棋子指誰,但已經掀起另一場熱議。

艾榮上周五備戰新一季NBA時,數度拒絕記者採訪,結果聯盟決定判罰艾榮和他所屬的球隊籃網,各罰款2.5萬美元。

籃網預定於周日進行首場季前熱身賽,將於主場迎戰巫師。

https://sports.now.com/home/news/details?id=31666342799
Harell真係
睇返佢交易完之後啲言論,直頭好似係內鬼咁
講左啲乜?
拓柒係要練下人架喇
唔好到季尾又傷到唔夠人用
原來係CLIPPERS本來想S&T Harrell
Harrell先轉去同城死敵
完全唔知佢up乜鳩
登nash慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞