[1 champ, 29隊Tank]2020-21 NBA 休季討論區 (11)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
Tank囉
唔waive簽唔到Grant
想試下循環再造啲廢件, 不過眼光有問題
Dedmon都30得返護框咁濟再轉售圖唔到利,
就試下簽堆2打佬返黎, 覺得打起再賣可能仲高價值
咁R rose點牙
打sixth man教仔
Lm
硬係覺得okc死唔去
不過tank埋下年就
Horford嘅能力唔可能帶到球隊爭入季後賽
Hill+SGA+Ariza+Horford呢
ariza講明唔打
不過SGA+Bazley+Hill+Horford都可能有驚喜
34歲+22歲+35歲+34歲
咁都入到playoffs既話真係好神奇
有啲隊成日畀人話需要tank,呢隊擺明真係tank但係tank唔到
好似拎緊台灣護照
Hill, ariza 季中會換pick架啦
上季入季後賽原因係因為波叔回春
當年話想入支那隊連登仔咁快又唔記得左
牛走去 tank 當值一定走, 傻先會走去 tank

真係當當值por 仔係德佬同你打到退休咩

除非當值重傷, 唔係唔會 tank

正路季中大平賣果時食個比市價貴少少既三佬返黎

比當值睇到有心衝先會同你留, 走去 tank 既話一陣個 pick fail 左就一定 trade me
嘔奶不了,打唔返水準用夏達威好過
Trade走PG換邊個
入唔入到po同team talent其實唔太關事
你睇下狼拎幾多個1st pick
不嬲而家係2-3粒星配一堆role player
你高pick番黎個個爭波打拿表現實出事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞