[1 champ, 29隊Tank]2020-21 NBA 休季討論區 (11)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
雞黎架渣
有人肯找數咪跟邊個囉

不過大飛柒在簽隻老雞姐
睇完真係nick young咁
係咪諗住留PG唔留可愛
嚟緊圍住PG嚟砌隊
望下PG份約 再望下我地AD份約
AD係只有咁多俾佢
佢去到PG歲數只會有更大份約
PG準備做大佬,點同
唔係大飛唔留啞仔
係啞仔唔留係大飛
比咩換先火箭話網要包kd/ki 其中一個
快艇點出? d pick又之前拎晒去換pg返黎
而家啞仔咁搞法真係唔知算唔算巨星
係刺幾年以為會做當家, 點知為咗走搞串晒成個PARTY
一年係龍, 過客咁拎咗個冠同FMVP
轉去艇一年就LOAD MANAGEMENT 再加西決都入唔到
以為會係艇做ICON點知而家搞到好似短約戰士咁
星就一定係,只係上年吹佢攻守俱佳單核carry拎冠超越mj果班人靜晒姐
點會唔係球星,佢起碼都係一個go to guy先
實力同肯唔肯留係同一隊波係兩回事
上錯賊船
heat fans =on9
大佬唔出herro jb adebayo 箭點會同你換
熱火亦唔見得有必要同箭換
係登登比多個選擇火箭姐
btw⋯⋯其實heat隊波真係砌得幾靚
core留到晒之餘下年有大魚又可以搞鳩d team option
咪就係

睇好登登被扔去啲多pick既隊
OKC
Okc可以點砌?
The Milwaukee Bucks pursued a trade for Spencer Dinwiddie this past offseason, sources tell Shams Charania of The Athletic.
早兩年Riley整左幾張千萬垃圾合同比人圍屌
上季trade走哂雙Johnson waiters 白邊 Winslow
Herro adebayo rookie約 加butler 做大佬塔dragic Kelly Robinson 堆射手
harden去熱真係彌補到佢啲缺點 高紀律 又有精神大佬haslam
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞