[1 champ, 29隊Tank]2020-21 NBA 休季討論區 (11)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
Wcj lavine 比牛用到咁柒
女人點會唔值至少top five sf

wall唔卡cap不過harden卡
40m要role player好過要獨食得分王
harden帶唔到隊入playoff wall應該得
熱火主菜係herro 網隊就levert,咁網隊都係吸引好多噃
Wall同表弟係打得好 但都係對牛姐
洗唔洗咁快discredit harden
Herro 跟 dragic 加pick 應該易少少
今年nba league pass邊個國家買最抵?
之前用開印度,今年用唔到
Rmbj KD 啞狗 字母 jb?
原來印仔唔得了?
係 事旦跟箭call double screen已經會run到
2nd team 唔該用 vonleh Patrick Hunitchson
今日見表弟同牆都打得唔差
登登唔駛咁快走啦
Pg>jb
唔好搞笑啦..
人地JB 上季完美Carry 熱火
其實都唔知排名點定義..
計最近個季表現定要追溯返兩個prime 去比
但PG prime 都做唔到bulter 既野carry 唔到入final
餓波
dragic要季中先trade得,同埋佢有交易否決權
JB進攻效率低到仆街喎
比賽最後5分鐘變兩分帝
上季playoff最後幾分鐘應該最clutch係佢
佢傾向做組織跑位俾隊友得分..真係唔得先自己黎
佢carry 木狼上前8 一傷木狼就GG
carry 76人
carry 熱火
JB真係俾人underrate 得太緊要
拓後備火力勁,Trent Melo Giles
仲有幾個未出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞