唉Sam哥,做咩咁傻為咗廖慧儀自殺呢

2999 回覆
1638 Like 70 Dislike
臭雞家姐之前公審過Sam gor, 依家del 左post, 兩姐妹都係垃圾
之前話條仔係做狗
有冇巴絲FC左係唔係做狗?
睇字都覺得慘
床上搞得掂有錢嗰個就得啦
保住形象囉
真心想做死哩對狗男女 做人忘恩負義 總有咩理由俾佢好日子過
唔怪得要考yoga牌
洗唔洗認真到為條女自殺
乜9叫洗唔洗認真到?對感情認真都有問題?
死毒撚未拍過拖真係on9啲
吓,即要為條女自殺而叫拍過拖咩道理呀
對感情認真就要為條女自殺唔撚係呀
男未婚女未嫁為咗條個女人自殺唔係on9叫咩
自己老豆老母養大自己咁辛苦但唔撚諗自己父母感受走去為咗條女自殺依啲先係弱智
佢為左條女自殺係佢對呢段感情既宣洩 我地旁觀者絕對冇權話咁係岩定錯 我只會覺得好唔抵 人地死左我一定唔會話佢on9 呢樣係對死者既尊重
睇你都唔識咩叫尊重嫁啦
係好撚弱智係事實
感謝認真係對愛自己嘅人,為咗唔愛自己人認真叫on9
原來被女飛咁小事就要自殺黎宣洩,心靈真係幾弱吓
同你講多都嘥氣 對錯係你去決定嫁?你邊撚位啊
睇下人地遺書講咩所以揀自殺先出聲啦
唔好比個post停,push
咁你咪唔好講囉
我有自由講野洗你理
要點樣先會覺得佢係
Danny孔德賢死狗公!!!!!間接殺人犯
人生既重要決定同時間都因為佢而存在
到最後乜都冇
人地繼續風流快活 當你係冇價值既踏腳石
過到呢關就會成長 可惜過唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞