唉Sam哥,做咩咁傻為咗廖慧儀自殺呢

2999 回覆
1638 Like 70 Dislike
純以事論事, 死左嗰方唔=automatically冇責任, 咁睇如果佢真係有死纏爛打到煩既地步, 佢條ex屌佢唱佢都唔出奇, 當然要睇個嚴重程度, 仲有據上面討論所知條女應該係有同佢講分手, 所以嚴格唔算綠。如果真係有含冤既話希望佢家屬告條女involuntary manslaughter, 外國都有案例。

Anyway, RIP
宜家後生既黃都擺睇tvb
如果係黃有無可能重入tvb博上位
好多垃圾男人都以死相迫求復合 我就唔知呢個咩故事 但真係可惜 rip
唔知而家啲女仔咩標準
我就覺得佢ex型好多
呢個著衫啲style我都覺得好柒
釘狗上水? 我地要你係呢行立足唔到
真!
用自殺去威脅一段戀情係最可悲同可惡
祝你條仔第時比朋友搶左仲要係妳最好既朋友,到時記得話比自己知男未婚女未嫁
原來係呢條仔
我之前有睇開後生仔
我見佢 flirt 過MMC幾次. MMC都唔理佢仲暗串佢 FYY都笑鳩埋佢一份
睇嚟佢乜女都啱
好仔黎,唔係自己單位跳,無影響估值
我唔係佢 想像唔到佢有幾痛既
Rip 咁後生
呢d傻閪黎 為女死扮情聖 死左5抵可憐 廢人
如果你係女 你一定係雞 如果你係男 你一定係狗公
臭雞 推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞