唉Sam哥,做咩咁傻為咗廖慧儀自殺呢

2999 回覆
1638 Like 70 Dislike
Rip, 呢兩個月一定好痛苦
孔德賢我屌你老母
唔係佢 唔會明有幾痛苦
佢揀自殺應該係想條女同第3者內疚成世
但咁做唔值得
老土講 女死女還在
R.I.P.
支那01 唔貼link

原來係tvb暗星嘅前男友 被戴帽踢走

2020年香港小姐競選月前已經圓滿結束,不過有多位落選佳麗依然備受網民的關注,其中一位就是任職空姐的廖慧儀。廖慧儀在參選前經已是非多多,被大爆黑歷史,曾被網民大爆她腰間位置有紋身,又有網友留言指她:「大家小心d(啲)呢個尿慧儀,周圍勾引男人,好賤格的,絞(姣)婆一個」,隨即引發起一輪罵戰。當時廖慧儀的圈外男友Sam更與她一起寸嘴反擊對方。

廖慧儀與Sam原本愛得高調又sweet,她的IG有大量與男友曬恩愛的放閃照。然而她早前卻被傳與無綫節目《#後生仔傾吓偈》的23歲大學KOL孔德賢(Danny)撻着,Sam更一度嬲爆於IG上公開警告Danny不要找他女友。廖慧儀事後亦表示和Sam依然是男女朋友關係。豈料事隔多日,Sam今日凌晨就突然於IG出post自爆被廖慧儀狠飛,不過未幾他已將該Post刪走了。他的IG上仍有不少他和廖慧儀拍拖時的甜蜜放閃照,可是廖慧儀的IG亦已找不到她和Sam的合照,全都被她刪走了
條女冇選擇權?分手就自殺負責係自己到
咁當然啦 狐狸精姣婆都係賤
第三者同派帽有無責任
嘩屌 之前追過下 唔洗為呢條女死呀下
佢好似都幾多女同好SOCIAL
以為只係叫下春好快又識一個新女友
玩到咁大
條女一早甩身都好彩
cctvb呢兩個人成為間接兇手
以死相逼
咁撚小事就跳樓.....
為女自殺真on9 ,識過另一條就好快唔記得個ex啦
真心條女又未嫁
就算結咗婚都唔洗為左條咁既女死下話
佢睇落都幾高啦 識過條女都唔係咁難 sosad
條女好正咩
果個Danny先應該死. DKLM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞