唉Sam哥,做咩咁傻為咗廖慧儀自殺呢

2999 回覆
1638 Like 70 Dislike
熊仔頭條女
佢哋啲心態係條女外表咁正比人搶左好唔抵, 下個搵唔番咁正既好唔甘心,同埋付出左咁多陪條女走過低谷但係條女話走就走一啲感恩之心都冇,所以好嬲。又嬲又唔甘心就諗埋一邊。靚女就係唔識感恩既動物,因為得來太易。
真 呢件事重要唔係咩秘密 2件垃圾
無睇
係因為連登幾個月前好多post講呢單野
我見女仔之前都有話個男仔既行為有問題
如果係既話 一齊既個段時間
男女朋友應該或多或少都會知道伴侶有無情緒問題?
如果察覺到 都可以suggest佢睇醫生
我明感情係無得勉強 但出軌一定唔係處理得好先
出左軌都唔緊要 分手可以處理得好啲
唔好咁絕咁冷漠咁敵視?始終都一齊左一段時間
可能對一個人好啲
而家搞成咁 就算無做咩錯事都會心up啦
老老實實…屌我冷血都咁話
原來做柳記嘅…都唔知有無份係監入面打或者虐待過啲手足,分分鐘係報應黎呀
黑警柳記無一個係無辜!
條熊撚頭中出過?
Danny孔德賢 食完就掉
間公司本身仆街
咁熊仔頭
成班傻鳩poly hall狗入得tvb做都唔慌好得去邊
理大圍城個陣睇下佢地做緊咩
條女同條仔都玩完了
屌你老母咪鳩up啦賤種 你有咩證據啊
為女/仔自殺一向都係on9行為。
瞓唔著 因為約左廖慧儀papapa
嘩 屌你奶呢條冚家剷danny 仔都食咁多女
都大把女靚過tvb班偽人添,班女偽人咪照埋到有錢仔碼頭港姐二字背後包好多嘢嘅,落選港姐入豪門做少奶嘅新聞少?
傻西 人講乜你就信 用下腦啦好冇
真話
你fact check 咗?

臭閪玩死咗人就真係fact check 咗啦
駁刀駁唔到

死個條友 好似做狗嫁波? 底撚死啦DLLM
TVB偽人既男朋友係狗,狗都要去自殺? 笑撚死人啦

https://hk.appledaily.com/entertainment/20200625/WVG5LNPZJ34ZPKVJLQDCXN4QOQ/
為條咁既女死
唔係下話
danny同yanyan啲野你要問番poly同佢地同期既ching
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞