唉Sam哥,做咩咁傻為咗廖慧儀自殺呢

2999 回覆
1638 Like 70 Dislike
其實之前好多post講條女派帽 唔明你點得出多人睇tvb
佢咁奀邊個識
你都9唔搭8
講係咁講姐 關風水佬咩事
再講 你唔係幫條臭雞出頭呀?
你一定未到27
唔准話我中年 想喊
根本就係心理作祟
你覺得佢係衰人
你就會自然覺得佢個樣都衰啲㗎啦
有冇睇sam 蘋果訪問
佢有解釋返
(有圖)港姐”大熱”小三廖慧儀偷食男友
https://lih.kg/2124477
你未免太美化女方既行為,係既,人可以係多情既,但係唔係隨便話同緊人拍拖淡左就同人曖昧上床,就算係你都正正式式同人分左手先啊。佢接唔接受到係佢既事,咁樣處理係對大家關係既尊重亦都係對對方既尊重。分左之後你鍾意同邊個做sp同邊個一齊咪做囉。仲有,人都過左身啦,冇必要再繼續話人地又偏執又心靈脆弱。
no but 邊個係柔柔 sor 我廢 真係唔識
任職空姐

咁見怪不怪啦
港姐so what
唔好話落選港姐啦,隨時tinder遇到個三甲你都認唔到
唔係呢單野都唔知邊個嚟
佢解釋都係佢一面之詞
而女方之前都忍無可忍出post屌9佢
如果Sam無騷擾 咁條女做咩無啦啦鬧佢?
而佢地確實已經分手兩個月
佢點解釋都無用 佢同女方已經唔係情侶關係啦
點解要咁樣做
ARM channel果條8婆柔柔囉
佢原本同一間公司 叫呀呆既同事拍拖
後尾條女同左 銀河系最強MK仔 仲民拍拖
飛左呀呆 然後佢2條粉皮仲扮野屈9呀呆打9條女囉
最後果句講緊佢跳樓死左?
一啲感情都無 好冷血
你死你事咁
快d係個賤男代言的產品facebook page 派嬲+ 留言「兇手」

https://www.facebook.com/109581087317624/posts/200746298201102/

恐怖情人真係搞唔掂,諗起都驚
之前試過,間唔中就話想死,最後明明自己嗌分手,但又話想死
同佢一齊個排比佢搞到人都勁負面,好彩最佢嗌分手,依家諗返起都覺自己好on9

不過唔評論sam gor,無謂加多腳
希望佢安息
唔好意思我可能真係唔係好熟命理
講完都覺得自己好似講錯嘢
咁我更正

睇相佬呃你十年八載
咪出嚟呃人啦睇相

有咩出唔出頭啫
呢啲咁嘅八卦吹水嘅
我唔可以有自己意見㗎
2014年開始已經冇睇TVB
我都係睇咗呢個po先知佢哋兩個係藝人
咁我喺呢度做好簡單咁講講我已經講過嘅睇法
為情自殺好撚戇鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞