唉Sam哥,做咩咁傻為咗廖慧儀自殺呢

2999 回覆
1638 Like 70 Dislike
搵第二個就可cover第一個
rip
poly ching
分手三個月之後死都可以入廖慧儀數?
重想要咩detail?個時yanyan有仔(係勵志老鬼)
So sad RIP
嗱 咁講就合理好多啦
的確呢個世界上冇人有必然嘅直接責任去照顧另一個人
嚴格黎講除左生自己出黎嘅老豆老母
因為呢個過程完全係老豆老母2人嘅決定而創造出第3生命

自殺責任就當然喺自己度 呢個係當時人嘅決定啦
唔judge 啦因為唔會有人明白佢到底幾痛苦
上面班人講咩 女死女還在 洗唔洗死啊
果啲完全係對自殺嘅無知

不過如果女方出軌 咁喺處理呢段關係上女方明顯有問題
的確冇直接責任 但或多或少因為呢樣野間搞造成悲劇
女方嘅責任只係在於無好好處理呢段關係 都算係一個大問題
有咩緊要得過條命...27歲大把時間機會啦
我都知可能係咁 所以我咪識左咁多個新女
自殺去醫院洗唔洗比費用?
可能情緒影響生理
睡眠/皮膚/食慾事但衰一範都好辛苦

一聽到officer, 7成女都濕濕地
同問 剩係諗到呢件事
同女方同中學
推!!!!!!Danny孔德賢死狗公!!!!!間接殺人犯
出軌偷食 係個對狗男女錯
但走去自殺點睇都似男本身都有d問題
人都過咗身仲比人人格謀殺
咪比佢地spin到
如果係真. 點解唔展現最後嘅勇氣
對狗男女落地獄啦
依句真
個package食女食到手軟喇
Yes同佢同期
錯在係輿論壓力,分手呢啲嘢我地每個人經歷,但就因為佢地係叫有少少知名度,就令到件事發酵,每一個指責同評論都放大百倍,受傷嘅唔止Sam,呢一刻我都會擔心女仔同其他人會唔會都頂唔順。
事情內容係點冇人知道全部,希望每人都積下口德
呢個真
男方唔出聲,女方可以將件事調轉黎講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞