唉Sam哥,做咩咁傻為咗廖慧儀自殺呢

2999 回覆
1638 Like 70 Dislike
唔同 最後我會自殺埋
無愛可失 得不到相戀別說失戀 只感到天國近了相聚遠 只知道比你更愛你這種愛沒分寸 太肉麻累物累人原應了斷

RIP
只不過覺得條女真係好仆街
但佢自殺真係只可以自己負責
條女未同個男人分手就已經出緊軌 而家你地仲檢討男歡女愛 女有選擇權?

Sam在遺書中指廖慧儀參選後一個月內,發生了很多事,在他最需要她的時候,她用無數個大話瞞住他跟另一個人出去。最終,廖慧儀堅決跟他分手,Sam指自己用盡方法挽救,可惜放不下一生最愛,不會再有力氣去重新認識一個人,不想再結識另一個陌生人重新再來,如果將來新娘老婆不是廖慧儀,他也沒有生存下去的理由。

https://liff.line.me/1544998575-dRP8PO9n/v2/article/nR5lXg?utm_source=washare
直播i want to play a game
27碎
女有選擇權但唔可以一拖二係唔使拗無得拗
淨低仲有得拗嘅位係咪女要為男嘅死負責
死咪死又放ig 好on9
唉既然都係死
點解唔好似佳仔或者巴士工程仔咁做一番大事?
依家咁樣死左
俾對家人格謀殺好唔抵
你如果嚟做乜撚嘢
如果佢帽撚完人 再自殺
咁佢都係自食其果
睇佢個樣都知佢唔撚係正常人
識得佢嗰屆啲人都話佢係on9仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞