[11月26號]美國大選新聞總匯

352 回覆
246 Like 5 Dislike
騎牆派邊有風骨㗎, 有錢呢班人就收聲收皮㗎喇
含喇八婆 啱晒佢哋
自作賤不可活
同KMT一樣自甘墮落咪淪落到俾人唾棄既下場
拿好多亞洲人話無問題架. u cc those KOL/學者
黃左
嗰啲抵佢世世代代做中國人
push
push
樓主加油
一件事還一件事。告上庭既話,呢d理據 唔夠strong,可以被中國登左射右射。

有不容抵賴既論據,點解唔打果d先?
仲好鐘意話佢歧視人
佢撐MJ嗰陣時班撚屌仲喺度屈鳩緊MJ佢啲政策真正幫黑人搵返自尊自力更生而唔係好似班左膠咁日日當自己受害者一定冇出頭天只可以靠福利津貼生活咁,做受害者明明係支那人行為嚟(成日講自己以前俾鬼佬蝦)
呢個summary 班台仔由11月3已經開始講
左膠:我睇唔到
辛苦晒巴打
笑大人個口
篇野咁多錯字 法庭名都寫錯
真係辛苦你去譯啦

呢條友癲到連侵都同佢畫清左界線
佢依家只不過係一個棄卒做馬騮戲呃人捐錢
你就唔好浪費人時間去睇啦
我又譯吓密西根州,幫輕吓。從簡。
https://defendingtherepublic.org/wp-content/uploads/2020/11/Michigan-Complaint.pdf

<性質>
#1 這個民事訴訟是為了揭發一個重大選舉舞弊,及一連串有違選舉指引的行為。證據包括數十個證供、統計上異常、及數學上不可能。
#2,3 作幣多年有之。其中最基本的是「計多你票」,今年仲有點票機更隱秘咁加多、乘多咗票。尤其是Wayne 同底特律呢啲地方。
<Dominion舞弊>
#4,5,6 Dominion 同Smartmatic 嘅關係。佢地由委內瑞拉嘅獨裁者等人開發,自始獨裁者Hugo就未輸過。有Dominion爆料者報告過話呢套系統本來就係用嚟改選票。
#7,8,9 套軟件設計到可以避過選票嘅審計。例如唔會留低點票實時LOG,可以任改LOG。這種不合格嘅設計係不符專業同埋不符聯邦選舉條例嘅選票證明標準。
#10,11 州政府無視Dominion 過往嘅不良報告而批出採購。而Dominion 賣方更係前民主黨人主導。Dominion 用支批同7MIN 就HACK 到。有專家證人計到淨係Dominion 問題已經夠令289,866 票無效,係拜登領先數字2倍,呢個數仲未計其他舞弊行為。
<事實證供>
#12-15 除咗選票,選委會仲有三大不法行為,足以令該州結果HOLD 住先。第一,隱瞞計入無效選票,A- I 例如唔俾監票員入場,等等。第二,選舉人員非法加減選票紀錄/選民紀錄,A-E 例如嚮4 NOV 欺詐地新增以萬計嘅選民資料等等。第三,人員違反選舉指引咁去處理選票,A-G 例如容許同一個人投2票,缺席票+現場票。細項想知可以去睇番原文。
<專家證人>
#16 仲有專家證人認為有數以十萬計嘅無效選票。Russel Ramsland 話時間上數唔切飛。Dr. William Briggs 話有六萬缺席票唔符合郵件收發紀錄。Dr. Eric Quinell 話如果1 BATCH票近乎100%投登係不合理。
#17 有前軍方情報人員證明Dominion 軟件受伊朗及中國操縱。
#18 美國情報機關亦有開發工具可以操控外國選舉,包括利用Dominion。
[慎防左膠帶風向]鮑威爾代表美國人控告選舉舞弊,並非代表侵侵團隊
https://lih.kg/2296914

左報話侵律師團輸左三十幾個case , Jenna Ellis 辟謠話係 Fake news
https://lih.kg/2296773

[持續慎防五毛左膠帶風向]美國聯邦總務署只提供選舉後財政資助,唔會確認邊個係下屆總統。
https://lih.kg/2298175
真係寫錯嘅又唔好話人五毛先
不過我覺得寫錯字唔代表source錯
又一條友信晒啲FAKE NEWS話兩邊割蓆
仲老屈所謂畫清界線嘅係五毛
唔係指捉錯字
GA係告州長
MI係告邊個?
州長 州務卿同埋Board of State Canvassers(唔知中文係咩
Canvassers - 助選團
謝巴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞