[11月26號]美國大選新聞總匯

352 回覆
246 Like 5 Dislike
Btw, 有啲人就覺得其實prove唔到民主黨上台之後就會奶共就會美國倒下,因為依家美國做緊啲過去無做過既野,你點可以肯定dem執政就唔會打中國?
trump的確虎頭蛇尾口頭勇武,啲行政命令被人挑戰成功就無咗下文無咗後續跟進,而且佢啲政策其實都係中間派,有時仲要偏左啲,呢個就係有啲真左翼轉撐trump既原因啦唔係我唔信Biden會打柒支那,我地暫且將佢收共匪錢呢樣野放埋一二邊先。而係民主黨肯打中國都係用舊時代全球主義去打,「以前你無錢就話俾你獨裁姐,依家你有錢咗咁中產同上層應該要改革要民主自由啦」既方法根本唔work,因為改革開放以來發達上位做到上層同變咗中產果批人係靠共產黨,共產黨一消失或者失去執政地位既話佢地呢班人跟住一齊收皮,咁點樣民主改革姐都仲未計話要入返啲退出咗國際組織,今日既聯合國已經係國際聯盟2.0大家應該明白啦?其實唔止我地明,我係twitter 見到人權理事會被支俄呢啲國家佔領咗果單新聞,啲鬼佬都話美國退係退得岩

最重要係trump係美國本土派,咁我呢啲香港本土派港獨份子自然都係傾向trump多啲啦
百萬(票)大盜 - Dominion
樓主辛苦哂
@scottsummer
@John_Weak
懷疑呢兩條友都係真心弱智 日日用八婆摟打語氣出埋晒fake news post
有時覺得某啲賤種賤成咁應該係有收錢
多謝樓主整理資料!

真係好正,好有用
等咗一日秒秒F5
辛苦哂
[美國大選,釋放海妖]Sidney Powell 已在GA同MI 提出訴訟
https://lih.kg/2301266
有心
多謝樓主整理
Sanders知情唔報係咪等緊翻身機會清曬dem班establishmemt
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞