[11月26號]美國大選新聞總匯

352 回覆
246 Like 5 Dislike
咁我又唔認為係咁
至少睇內容同回應pattern係分到邊邊多收錢5毛
密西根州海妖,第五段。專家證供比較非直觀,要真係明白同確信,應該需要唔止要去睇POWELL原文,仲要去睇原份REPORT。
https://defendingtherepublic.org/wp-content/uploads/2020/11/Michigan-Complaint.pdf

<三,專家證人認為有廣泛的選舉舞弊>
<A﹕有~30,000 張寄出的選票紙丟失,又有~30,000張欺詐性地被申請郵寄票>
#105 Dr. Briggs Report,通過Braynard Survey(Att. 1 )中的248名共和黨選民的電話回答,在無寄回的郵寄票中有2個問題,ERROR#1 無申請缺席票但收到缺席票紙。ERROR#2 寄出了缺席票但對方話無收到。
#106 統計上ERROR#1 ~33,070張;ERROR#2 ~31,319張。
#107 這些誤差不止總結出MI 存在選舉舞弊,亦符合了對Dominion 的證人作供﹕有六萬至七萬未收回的空白缺席票,可以被用作出術。利用ERROR#1 會有三萬張缺席票會由並非該選民嘅其他人填咗張票;用ERROR#2 會有三萬張寄出嘅缺席票被消失,再由其他人填咗嘅票取代。近半據稱的未收回寄票45% 受以上誤差影嚮。佢計出 (AZ 58%,GA 39%,PA 37%,WI 31%)
<B,統計上有異常嘅投票率上升,顯示出WAYNE 縣至少有40,000 超量投票者,Oakland 縣至少有46,000 超量投票者>
#108-110 從簡報告算數。Dr. Quinell Report,有特定幾個選區,比較佢隔離區,有唔尋常嘅投票率上升。而多出嚟嘅又咁啱係拜登嘅票。
<C,超過13,000 搬走咗嘅不合格選民嚮MI 投票>
#111 根據國家轉地址資料庫,萬二個搬走咗,一千個MI 選民有嚮其他州登記。應有萬三計為不合格選民。由佢地投嘅票需要拎走。
<D,嚮4 NOV,4個縣計票速度快過機器處理量,超出至少289,866票>
#112 當日有4個計票尖端,共計384,733票於2小時38分內,係物理上不可能。嚮果啲地方,所有機器全開,都只係可以處理到94,867票。
#112 當日有4個計票尖端,共計384,733票於2小時38分內,係物理上不可能。嚮果啲地方,所有機器全開,都只係可以處理到94,867票。

所以話PA 90分鐘數到60萬票
感謝大大一直以來無私的付出和分享!!
對手實力太強
其實我懷疑選舉舞弊呢樣野係美國都存在已久只係過往無人理
然後舞弊就變咗結構性,美國sharpie pen香港老人院就是例子,仲要呢啲已經係影響細
今日我都打算出MI 巴介唔介意based on你嘅翻譯我再補充/編輯?
樓主好好心機,好多謝你
今日想搞MI啲料. 你地等多等 XD
密西根州海妖,第六段。講DOMINION。
https://defendingtherepublic.org/wp-content/uploads/2020/11/Michigan-Complaint.pdf

<四,對DOMINION嘅事實指控>
<A﹕WAYNE縣使用錯誤選票紙標籤過票嘅證據>
#113 4 NOV 朝早,Antrim 縣顯示拜登贏三千票,但2016 侵佔咗62%。所以發現計錯。呢個DOMINION系統,MI 州用緊,WAYNE縣用緊。
#114 有問題的點票機可能造成有問題嘅數字。驗票師時話係有機器問題。受影嚮選區需要特別處理。
#115 州卿就賴落某文員度,話佢無更新軟件。但無解釋過Dominion 點票過程點解會出現呢次錯誤計算。
#116 州卿﹕「搵到錯誤,文員仔就手動入番好。」萬一搵唔到錯誤咁又點?佢無講。而嚮WAYNE縣選民多好多,標籤機s並無逐一檢測。
#117 WAYNE縣選前,只係測試過1部標籤機。TRUMP 要求需要有觀察者現場望住測試過程(Exhibit 4),WAYNE縣拒絕。TRUMP 陣營只可以由一個Zoom video 睇到過程中嘅1部機嘅測試。
<B﹕事故永遠拜登有著數,並非失誤(absence of mistake)>
#118 證據法則Rules of Evidence, 404(b),要論證動機、意圖、或並非失誤時,證據無需一致地證實才能接受。
#119 標籤機多次出現事故,反映存在一個模式。Oakland縣更令共和黨反得一席。
#120 羅切斯特山選區電腦出過問題。發放多咗票到Oakland縣。
#121 選區啲票射出去計,有時計完又計,有時斷正。但計票應該係嚮選區內完成,計完就封存結果。
<C﹕DOMINION 於多縣廣泛舞弊的法證>
#122 密西根州簽約DOMINION Suite 4.14-D 後,27 JAN 2017 改至 Suite 5.0-S。加咗個基本修改﹕可以傳送結果。
#123 同一套軟件,賓夕凡尼亞州簽約時註明,為安全計,Suite 5.5A 唔可以連接網絡,除非內聯並且所有設備已有驗證。
#124 密西根州合約內提到安全保障。但實際上,可以連接同被改動,這並非失誤,亦即舞弊。
<D﹕紅旗#112 多出嚟嘅票係2 倍於拜登領先票數>
#127 #112中的計數尖端顯示DOMINION 操縱了選舉結果。
#128 Antrim 縣並非單一失誤。第一支紅旗是Antrim 縣誤計六千票,先話係系統問題,然後話係人手失誤。因為一旦講做系統問題,成個DOMINION 系統就要再驗證。MR. Ramsland (#112) 認為呢種錯係因為系統收到一個唔同步嘅檔案所引致。
#129-130 原始數據顯示半張票,強烈證據顯示有使用優次選票算法﹕當分析選票數目,而非淨看選票分佈時,專家證人看出Dominion 影嚮了計數,利用優次選票算法,或在Dominion 說明書內有寫的RCV Method。選票數目並非整數,是Dominion 使用了RCV Method 加權計算處理選票的特徵。
#131-132 Dominion 移票從侵侵到拜登﹕在4 NOV 02:00,中止點票前和後,選票分佈原來是一致均勻地顯示TRUMP 贏55%-60%。剛好在中止點票後,拜登尖端出現,分佈便反轉了。這顯示Dominion 利用了空白的選票紙造出了這樣的效果。那數個拜登尖端的做法是,載入數批白選票,然後再在系統覆寫它們為拜登票。否則統計上那種尖端不能自然形成。
#133-134 嚮Wayne, Oakland, Macomb, Kent 四個縣,設備嘅數目無可能嚮4 NOV 清晨2小時38分內點算好384,733 票。多出嚟嘅289,866 一係由系統操作員輸入,一係有外部勢力。
#135 淨計呢度都三十萬,未計其他非法途徑造出嚟嘅票。夠反CUP。
請便
都幾肯定一直都有,不過佢哋今次遠遠低估Trump得票,咁要以Trump得票做基礎再加票上去咪漏洞處處
密西根州海妖,第七段。續講DOMINION。

<續,四,對DOMINION嘅事實指控>
<E﹕DOMINION有瑕疵﹕其他獨立發現>
#136 呢度仲有一連串事故,讓原告理解到DOMINION 嘅失誤,而嚮呢次大選啲失誤咁啱都係幫拜登嘅。
#137 中央操作員可以移除清除更改選票。Dominion,Smartmatic 都有用嚮委內瑞拉同菲律賓。佢話可以用Sharpies,但同密西根州嘅合約特別講對黑墨水嘅要求。
#138-141 有網絡資安專家作證,Dominion 軟件可以追縱選票紙。從而有能力移除特定批次嘅選票。亦可以標記所有選票做問題票,再自己話事點樣計。佢地掃完啲票會載入記憶卡度,駁埋落WINDOWS,好脆弱。
#142-144 聯邦選舉法要求選舉過程有充份紀錄。Dominion 設計上唔能夠滿足呢個基本需求。§ 20701﹕選舉人員要保留和保存紀錄和紙張+收好保管+違法罰則。有研究表示選民日益重視選舉的可靠性及公正,又要求用電腦設備令過程更方便。Dominion 套嘢俾德州2020 年初拒絕過,話佢唔安全。
#145-150 Dominion 容易被駭。Dominion 黑箱作業。Dominion 易受中國操控。
#151-153 Dominion 同敵國Smartmatic及ANTIFA 有聯繫。講塞爾維亞,委內瑞拉,左魔Eric Coomer等。
#154 唔好CERTIFY 票住。
Dominion 易受中國操控

咁好似係未夠
要有明確證據顯示操控

雖然有證人報告係顯示到有外國IP
密西根州海妖,第八段,完。法庭嘢從簡。

#155-161 被告違反Elections and Electors Clauses and 42 U.S.C. § 1983
#162-176 州長州卿等違反第14修正案。拒絕平等保護。無效監察選舉。
#177-185 拒絕讓投票權正當執行
#186-190 廣泛選票紙舞弊
#191-206 違反密西根州選舉法
請求事項
#207 被告馬上取消認證選舉結果。
#208 被告認證TRUMP 勝出。
#209 唔計不合法嘅票。
#210 唔計郵寄票。取消選舉人票 / 選舉人投TRUMP。
#211 具體執行項目1-13項。
#211-8 郵寄票及缺席票需要全人手再點,亦需抽樣核對信封簽名。如有足夠數目表明該批票不合理,郵寄票及缺席票的認證無效。
#211-12 點票中心TCF Center 3-4 NOV 48小時的所有監視器紀錄。
非重點,本案目的唔係要釘死敵國。
係要表明出現好多不合理所以想選舉結果無效。
MI 粗粗睇完,
GA 果份有無話想點搞?我睇完MI 再望GA 發現原來都有6 成相似
我都唔係要藉此訂死某國

而係有明確證據顯示有外國操控過比見到好多Irregularities 係有力得多
直頭係irrefutable嘅選舉無效
因為易受只係可能性,受咗係已經造成嘅影響
GA嗰邊我譯左個引言畀大家知道場官司輪廓就覺得okay 無巴你譯得咁詳細添 反而Lincoln Wood都有入GA訴訟 佢嗰份我未睇 唔知佢同Sidney入嗰份有咩分別)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞