[11月26號]美國大選新聞總匯

352 回覆
246 Like 5 Dislike
我嘅意思係喺個104頁lawsuit入面有冇source提過國防部嗰個release the kraken計劃?
因為我琴日喺個post度見到下個計劃好神通廣大已經收集曬deep state嘅舞弊證據
好期待可以喺lawsuit拎出嚟 直接將有關人等一刀斃命
我指想睇嘅kraken係呢個網絡戰計劃

[暴風雨前夕]Sidney Powell嘅「釋放海妖」係美國國防部網絡戰計劃,提供美國大選舞弊證據
https://lih.kg/2300252

佢本人就係軍方計劃之面既Kraken Releaser 軍方代表律師
而家呢2個kraken起訴書只係focus election fraud
之後仲會陸續有更多kraken登場
https://youtu.be/MpZHBjQyy_U

本世紀最偉大嘅發言大總統
後面班軍師好撚勁
時間過得好慢⋯⋯
要比啲耐性

唔急得
其實只需幾個數據已經夠打完election fraud我本身期望見到係根據Kraken網絡作戰計劃取得嘅資料
喺幾月幾日幾點邊個點票機上咗網
見到邊個邊個國家連咗線而同時喺邊個州侵有幾多實數票被呢個系統轉咗做登
呢啲先係我心目中嘅證據確鑿一劍封喉
我驚再唔出大絕呢浸輸晒就唔知幾時出
係咪理論上上訴唔可以再提新證供只可以打原審程序
感謝樓主 日日update
州法院之後應該直上最高法院 一次性裁決
好刺激
多謝你,辛苦哂
如果用FISA情報 一定最高法院出 一錘定音
呢d咁爆既料一定係俾法院睇左之後先會公開
我唔識法律 可唔可以唔先寫喺份野度到時直接俾法庭睇?
密西根州,第四段。
https://defendingtherepublic.org/wp-content/uploads/2020/11/Michigan-Complaint.pdf

續<二,事實指控,違反選舉規則的不法行為>
<B,選舉人員欺詐地製造、新增、減去、改寫選票紙、合資格選民列表、或其他選舉紀錄>
#82 近日五大湖司法中心(GLJC)收到了與WAYNE縣類似的訴訟,今把該證詞併合在此。
#83-85 選舉人員欺詐地新增數以萬計新選票紙,及新選民,於4 NOV 的早上及傍晚﹕兩批新選票紙最差勁了。於3 NOV 20:00 死線後,TCF Center 於4 NOV 04:30 有人目擊數以萬計的選票紙被帶到點算室,它們和其他票箱不同,是從後門送進來的。第二批新票箱在4 NOV 21:00 到達TCF Center,據目擊者大概有數千張。上面的簽名等資料沒一個在選民冊上。另有證人目擊有兩架VAN 仔駛至點算室的車庫,之後便發現多了十萬張票了。
#86-87 選舉人員欺詐地製造、新增選民到合資格選民列表﹕工作人員每當發現選票紙上不符合選民冊資料,便會新增選民資料到選民冊上,生日填上1-1-1900,(Exhibit 1)。GLJC 收到投訴說選委會將原來沒有的選民資料加到合資格選民列表。
#88-91 修改缺席票上的日期﹕為確保缺席票是於3 NOV 死線前收集的,所有收到的缺席票都會於當日21:00 前輸入畢至合資格選民冊。有選舉人員告訴一個共和黨監票員知道,有些缺席票的日期被修改至死線前。我們也有USPS郵局的告密者說上司要求把選票紙信的郵戳日期改早。底特律選舉部門也有員工被要求改早缺席票的日期。
#92 選舉人員修改選票紙﹕有監票員見到有些選票過唔到機,要人手入,相信有啲會改到特朗普變拜登。
#93 選舉人員對過度投票增/減結果

<C,其他影嚮結果的違章行為>
#94 非法雙重計票﹕有人想現場投票被發現已經投了缺席票,但人員沒有取消其缺席票的情況下容許他再投一次。
#95 不合格票被計入,甚至多次被計入。
#96 選票紙和它的信封資料不時也被計入。
#97 無簽名或無郵戳的也被計入。
#98 廢票也計入。
#99 系統性違反選票紙保密要求。
#100 死線後的兩批可疑選票是未經封存的,也沒有標明來源。
#101 車上給票多於車上人數。
#102 死線20:00 後收票。
#103 4 NOV 有人見到3-4 個膠袋被放到USPS VAN,架車同#78 告密者講嘅吻合。
#104 死人票 (Exh. 3)
淨係個軟件安全性不足
已經足夠推翻結果
Btw 唔該樓主
搵左大量美國民眾同官員舉證,展示民意同埋話俾deep state知訴訟唔淨止得軍方參與,佢地既敵人係守護憲法既愛國者
目前證人總數有幾多?
起碼3位數字
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞