[11月26號]美國大選新聞總匯

352 回覆
246 Like 5 Dislike
故意漏計侵嘅選票

作案人士低估左侵嘅得票 只可以唔計佢嘅選票 從重點票嘅時候反現嗰啲遺失左嘅記憶卡入面 侵嘅選票比起拜登多就可見一二 

呢個只係估。同其他證據,例如州政府d證明無日期等等,有力程度差左幾皮。呢個論點係唔係攝字數

淨用枱面上既事實都夠片中國登,有無人知點解加呢段字落去?
放心啦我都block柒左佢地
我正想咁講
明明呀侵口頭勇武結果出嚟虎頭蛇尾
政策仲要行返中間路線有時仲要偏左
入唔到
呢d post值得推,對冇乜時間了解選情但又想知嘅我非常有幫助!
咁奇怪 ?
我會繼續幫樓主推,我發現呢個post 有好多巴打都好有point既論述
呢種dna係咪俗稱小農dna
要面子,係都要比人高一等.唔願意虛心.孔子教學材料都被文革打爛就知
面對香港班傳媒報假新聞
或者佢地完全唔去驗證真假
聽得真係好辛苦

例如:
~有線新聞話拜登被官方確認當選...所以頻頻公開演說
~CCTVB話Pompeo係Fox透問中確認國務院已經開始同拜登交接
同意呀,呢啲可以大家一齊做
最尾一點香港黃絲篤限聚令灰
左膠唔會爭取本土權益
左膠唔會為民主而戰
左膠永遠包庇納粹同共產呢D極權主義
左膠唔係基層, 唔會真係為基層做野
左膠最鍾意左抄右抄, 引用前人或朋黨既用語, 抄片果D更加係日常啦, 你問多佢兩問就話你racist反面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞