[親生仔] Google Pixel 討論區 (55) - Black Friday前夕

1001 回覆
11 Like 5 Dislike

啱啱碌twitter 又見到一張新相
集運仲未到 好心急
有冇統計過咩線先叉到電?
我喺amazon登記咗一個香港商業區地址,一個美國集運倉地址,冇直送就去集運倉轉運。
你覺得有咩問題?
sd765?
一星期到自提點 快過piece up
fossil smartwatch要reset先連到P5
係 之前用fossil4都係,換新電話就要 reset,勁弱智
有冇人用緊pixel 5 rhinoshield殼 想問個case前面有冇留位畀earpiece
熄咗adaptive battery試下
好似行wear os換機都要reset
有冇ching長開VPN
PIA VPN好食電
唔知開adaptive battery會唔會好啲
太耐冇換機
舊機backup曬上Google drive
再喺P5 down whatsapp restore曬全部conversation同stickers
試埋sticker cloud都down到
一星期 琴日見bns us 收左我件件 即係重要一星期先有得拎
bns 話美國時間星期1至5每星期飛5轉 ..
即係要等多兩日星期二至有得飛, 佢真係送左出去就應該好快..
我果部都係大約星期5入庫, 下星期 4 就到 hk 轉左準備發貨,
尋日下晝就拎得 ..
點解青椒
sor錯討論區
你個名
連音量鍵擺位都唔同咗
Now, this could either mean one of the new mid-rangers of Qualcomm processors, or as Alex Dobbie of Android Central says, a prototype of the already tested Pixels.
之前google同封閉極權國家合作嘅dragonfly project, 出雙sim呢類佢哋最鍾意嘅feature唔知係咪對應返呢?
長開nord
夠我正常用一日
暫時未試過熄VPN用所以比較唔到差幾遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞