[親生仔] Google Pixel 討論區 (55) - Black Friday前夕

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
點解amazon d pixel5咁貴
無貨或唔ship香港就會變左貴價
機到就試下先,手頭有耳機支援tws+
俾多10磅就快好多啦
咁樣等落去都唔係辦法
咁應該點?
啱先LIVE CHAT問咗,佢話已經去到FINAL STAGE,應該48HOURS 內出到貨
俾多10鎊就快好多啦
應該就關係唔大,有巴打同一日買無加錢都ship咗
就係冇加錢先唔包你快
等你報告
傻la,我美馬用左2個ac 分開買都比人ban 左,同美馬CS loop 左verify 幾日再加email 比Jeff 都未搞唔掂。由話會close 我個ac
好la,死心轉英馬買4a5g la,打萛直送香港,點知都ban 埋.我想買機呀!有冇人慘過我
有冇事?
啱啱美馬用BNS買咗4a5G,第一次用集運買嘢係好識,有好多低能問題問下巴打們,
希望巴打問屌細力啲
想問是否貨到美國BNS倉先會有通知?
個通知係經美馬定BNS嘅email出?
如果多過一張單入BNS倉且未齊貨嘅有冇存倉費用?或者每次只可寄一張單?
Amazon真係勁on9 都無心解鎖咁 upload完邊到唔得又唔講 好心講清楚 邊到唔得咪執到得囉
用邊間?
仆街用部SE1係咁打錯字,希望部4a5G生生性性快啲到步
唔該晒巴打,我個situation同你差唔多
想問是否貨到美國BNS倉先會有通知? 個通知係經美馬定BNS嘅email出?
bns 會有notice 話有貨入倉,amazon 會寫delivered
兩邊都會有

如果多過一張單入BNS倉且未齊貨嘅有冇存倉費用?或者每次只可寄一張單?
返到香港可以放21日 之後10蚊日
等到你齊曬喺香港倉一次過擺
499 變左 599
巴打唔該晒,Pixel區果然好人啲,
唔敢係Black Friday問,感覺係嗰邊一定畀人玩到仆街
巴打講得幾詳細~謝
4a 要$349
我用BNS 被cut 咗
buyandship
未cut
留名睇出貨就cut
諗住直接轉amazon 算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞