[親生仔] Google Pixel 討論區 (55) - Black Friday前夕

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
而家root真係好柒,5仔要扮3a先過到safetynet
扮3a又收唔到device specific update

如果Titanium backup有non rroot alternative真係唔會去root
謝謝清
用pixel開始已經懶得root
正常使用太勁都唔會出問題,只係有機會嘥咗轉換效率,白交電費咁解,但火牛本身支援叉電火數協議工能就當我冇講過
相反如果用咗唔夠力燒火牛搞到短路就可大可小
好似係
比多少少買個verbatim PD 3.0 好過啦
apple果個同verbatim效能有好大分別?
4a主要係輸係螢幕品質、機身用料、鏡頭量、無線充電
5就衰係外放喇叭同3.5mm
如果唔介意其中一部既缺點當然會覺得個部比較好,視乎用家偏好
native union 隻無線充電可唔可以叉 pixel 5
仲要搞到我pixel stand個photo frame有問題用唔到
啱啱由 2XL 轉用 5
打機性能上上係勁 2XL 少少
個 MOON 都好正 好順
重量都輕唔少
但個喇叭真係有啲差
左右兩邊個聲好似有唔同 唔知係咪佢有分左右聲道
同埋聽落去啲聲後咗好多 好似隔咗層嘢咁
以差三代嚟講 我覺得呢部機只係屬於啱啱合格
如果唔係部 2XL 有啲問題都唔會換
DLS
美馬買4A5G
一買就俾人BAN AC 要CONFRIM 信用卡
英馬4a 5G直送唔ban ac
英馬唔係 MIC咩
Ban 呀,仲ban 左我2次,買到先有得care make in 邊到,係唔係?
DLS ,send 左 card verify 都係loop 叫我upload 資料.我打萛同佢Loop ,Loop 到佢解我AC 。
點解無啦啦又會ban你a/c?
點扮
Root咗整唔整到volte?
真係cls
又要login唔到
用唔到即時客服
嬲撚到我
我美馬冇事 你之前有冇買過嘢呀
上年BF 有買過 直送香港同集運都試過
點解要另外買火牛,唔用三腳轉插
以我理解好似普通轉插如果唔夠勁就做唔到快差
有錯請指教
btw, 上網search咗verbatim,佢有個travel adapter好似都support到max 45w, 貌似幾好,旅行唔駛另外帶多嚿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞