[親生仔] Google Pixel 討論區 (55) - Black Friday前夕

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
我見樓上又集運又vpn咁又話block account咁

但我朋友又好易買到

所以唔想其實依家可以點買
我都係減到449買
但扣埋稅係388.28 貴你十幾數嘅屌
我揀最平運費
amazon應該就唔會blk集運既 我部5仔都係集運倉送緊黎 至於blk account可能係因為新account就買大額野
有冇gap
點解咁多人話美馬平啲
我再撳最平都599USD喎 4a 5g
英馬388磅
我係咪睇錯啲咩
計埋14蚊運費咪388囉
btw 27號買仲等緊出貨
26號買 琴晚出咗了
10號到(希望
見大家講開我走去check返啲record

有記錄去美馬買嘢係2013年年尾, 兩件電子嘢US$86, 送去集運倉(當時用緊hopshxxgo)

隔咗兩年用同一個account去咗amazon德國買咗部dyson 3百幾蚊歐羅, 跟手又買咗啲lego玩具 100歐左右, 同時間又喺amazon法國買咗部Nexus 6, 12月再去amazon Italy買dyson風扇.... 全部直送香港office.

跟住啲交易都去返美馬鬚刨、電子產品、電話電腦相機配件, (呢段時間開始用BNS).

唔知係咪早期amazon冇咁嚴...
你係咪撳咗直接ship去香港?
4A blue有人買到未
27號英馬落order 4a 5g,今日都仲未扣錢dispatch
香港幾時先有5G用
23號落order,都係尋晚先dispatch
你等多4日再睇下啦
dowgrade
s835>s730 [sosad
係Ram多少少
換電好過啦根本就降級
23號買左兩部
繼續等
今晚再唔轉就搵cs
你未dispatch?
今日收工快啲去問啦
又唔一定
4a應該慳電同無咁熱嘅
唔知係我手汗大定咩,pixel 5成日都認唔到指紋
我用 pixel 2 都係咁 ..
我P3都係咁 有部副機iPhone 7個指紋仲認得好過P3
如果要雞蛋挑骨頭既話
左上角有條好好好細既
但就ZIP 唔入紙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞