[親生仔] Google Pixel 討論區 (55) - Black Friday前夕

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
睇埋system嗰啲用電 右上角三點揀返 睇下邊樣野食先
我剛剛係美馬訂咗4a運去集運,銀行已經過咗數。大家知唔知道大概幾時會出貨?個shipping好似無乜反應咁
呢度又冇職員點會知
p5出左咁耐 都要咁麻煩先買到
唔怪得銷量咁低
點解pixel 4a個價好似仲貴過一個月前既係咪我錯覺
請問是否用prime 訂機?
唔係prime. 普通account 訂。
Estimate到之前既一兩日先會出貨
仆街洽鳩我,點撚解成5日都唔扣我數
有冇人部pixel 5 個moon好黃
同部pixel 3 一泊埋就覺得好黃
屌希望聽日拎到機
用緊,冇咩分別,都係黃
好似係pixel 3 lg mon 偏藍wo
唔係用app,就咁肉眼睇
因為有部pixel 3 做對比,感覺好黃(大約係pixel 3 開左~20% night mode 咁上下)
呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀
出咗呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀
開個中價點叫扮flatship, flatship係你地標籤部機姐
岩岩轉機 無想像中咁好用

佢有個function用啲圖去cover 個前置鏡頭 咁有啲圖係幾得意嘅
但我想用自己啲相做wallpaper無論點整佢都亂郁我啲位.....

同埋岩岩先知個app drawer無得整folder...
兩個都係app問題,唔關部手機事喎
app drawer可以換個launcher
我部4a 5g終於出貨啦
英馬23號order既4A5G出貨啦終於
自膠
係佢個Order received轉左
都係未有得track package
Package has shipped
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞