[親生仔] Google Pixel 討論區 (55) - Black Friday前夕

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
sor原來 wallpaper 係 android 11問題
reddit都好多人問
勁 on9
張 wallpaper 會變到極低清
咩事 無用自己wallpaper
wallpaper set 嗰陣個 preview 係靚靚仔仔
無放大縮細
但到 apply 完出返去睇 張圖就會放大咗 成張 wallpaper 都變低清
佢會自動zoom in咗少少 暫時無setting disable
唯一嘅目的係你拉上面個panel 佢有個animation zoom out少少
個功能除咗令你張相走位之外 一啲用都冇
係喎咁撚弱智嘅
今日拎左了
感覺幾好 不過冇左呼吸燈有D 唔慣
我部4a5g都終於出貨喇
收到Dispatch Confirmation
正 skip左5就係等呢部
瞓醒無啦啦爆左mon... 貼
臨瞓唔覺有事
呢度有冇人買google pixel buds
有fd響加拿大可以幫手響google store買但係check DHL運返泥香港勁貴
有冇ching有窿路
如果唔用集運,仲有咩途徑寄香港
英馬好似直送
叫佢運去bns 加拿大倉
你再集運返黎
Google完全明白香港人嘅諗法, 所以唔撚會喺香港出機. 放心.
其實我寧願用5都唔用4 835機我都未用盡
細機 90hz 電夠我用日半到兩日 防水 8gb ram
唔滿意係喇叭同傾電話廢到 迫人用earphone

不過真係應該3000~4000左右 外國上台個價先合理
因為我有朋友的女友係美馬買咗4a俾,唔肯講幾錢點買,預12月到,但上個月已經到咗

佢女友話唔係集運
印象中4a一開始美馬係直送hk之後先blk左
係,佢11月買,已block

佢應該唔係直接同Google買,
係係Amazon pixel 4a其他有4a賣的店家買

佢唔洗集運直送香港,係咪加運費就做到?
英馬直送香港,但用vpn係咪都唔俾?
應該唔係 如果係買開野應該照買到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞