[親生仔] Google Pixel 討論區 (55) - Black Friday前夕

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
你禁多幾下佢會問你仲有無其他問題再再禁多幾下佢會有個option比你同真人傾計
係喎,原來有個淺色公仔可以搵真人
對唔住係我懶爬文,我知之前有人問過

想問下5仔用某啲app果陣個proximity sensor粒燈長着係咪冇得熄左佢?
屌佢老母,佢同我講冇貨
"i have checked the details i can see that its currently out of stock but i can see that in most of the places there is a lockdown so that is the reason they are facing to get the product from another fulfillment center because there is no stock in near by the fulfillment center"
lockdown 如無意外仲有幾日就完
隔咗三粒鐘先有確認email
仆街乜優惠都完啦屌
好似話係bug嚟,如果用線過data就會長期著咗粒燈
用google drive過就無事
仆街早知就用番backup from drive算
兩磅 $44
慘,同我個情況咁唔同既
bns?
有冇人美馬落左單買4A,1/12先送達,但未出貨?
買P5, 11月30到都未出
今日問過客服話無問題
black Friday 多單係會慢d
冷靜啲
如果西岸CA出貨,兩日都到集運倉
佢答我係Orlando 倉出貨
不過我買其他野都出到貨又無比人ban acct應該無事
我p5 都係1號送達都未出貨
英馬個live chat 廢架 ,之前係英馬買pixel 話 dispatched咗出咗貨離開咗貨倉,本身預1個星期到香港,有埋shipping number 。跟住臨到抵達日期前一日就突然幫我轉refund. 所以隨時係冇貨收到,直接幫你 refund.
其實如果through US amazon 買點解會ban a/c?
唔係UK先ban 咩?
amazon有時做野係咁,係咪都收左錢先
之前買3a又係話有貨,買完之後話3日後出貨,中間轉左幾次到貨日期
去到第8日我見無反應就搵cs,搵完先同我講話因為無貨所以hold住左,問佢幾時有貨又唔知,最尾嬲嬲地cut撚左佢refund算

cs由頭到尾都無講過類似唔好意思既說話,只係識靜雞雞係咁轉到貨日期
唔搵佢又唔會主動講,至從果次之後就對amazon印象好差
sold and shipped by amazon都唔一定有咩保證
上面有個ching好似由美馬ban到去英馬
有冇咁快明明同一日買
但3號先到公平咩
係唔係講緊我?我都想知點解Ban 呀
Total 3 us,2 uk ac ,買左5次, 次次都有改過野
Uk 仲要成張單,人, 地,卡 改曬都5分鐘內ban 左
開埋incognito tab, 清曬cookie 都係唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞