[親生仔] Google Pixel 討論區 (55) - Black Friday前夕

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
我部P5同P1,P2比認得好快
咁大鑊。。。
我果盒有2包美國空氣嫁
有冇人轉左p5 之後用唔到sticker cloud download WhatsApp sticker?
美馬BNS集運
所以係amazon hea packing
漏撚咗氣完全冇保護作用
唔知係我手汗大定咩,pixel 5成日都認唔到指紋

你手汗大 基本上次次掂一掂就開到 冇試過失敗
應該成個批次都係左上有gap
不過條gap 咁簿就應該唔影響防水既
有人收到部藍色4a未?想睇真機
攝得入好少紙可以接受
但個差電位
發現calendar widget係跟機dark mode
就算app入面轉light mode widget都係黑底
叉電位真係慘左D
Calendar widget 用開Jorte 所以冇影響
巴打有冇用開stickers cloud download whatsapp stickers?
唔知係咪我問題 係pixel 用唔到stickers cloud 但轉返u11+ 又用到喎
屌阿 我未轉資料同卡過P5
但down完wts舊機就冇得用
啱啱試咗唔得 唔知關唔關restoring media事
pixel 4a 插電腦揀檔案傳輪無反應,點搞好?
冇撚哂d sticker好慘
有手汗果陣用iPhone 7都unlock到

一樣, 我部機11月中收嘅, 一邊嘅airbag係漏氣, 喺BNS拎件時已經feel到裡面啲嘢郁嚟郁去
有無人轉完 pixel 5 之後 用唔返以前用晒嗰啲叉電線
我發覺全部喺深水埗特賣城賣嗰啲 2 米線都用唔到
之前htc 果條 連插都插唔到,
好似大條d
我插得入 但完全無反應
試咗好多條先有條得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞