大學見過最仆街既groupmate係點?

300 回覆
4 Like 47 Dislike
真係試過
同2個nds一組 個陣佢地返左大陸 用唔到google
最後我連final version 係點都唔知
仆街到咁真係未見過
你太好人 應該自己做好唔share比佢地
Btw最尾點
扮冇save contact唔知佢邊個cut佢線算啦
妖 練練練 有咩好練
早幾日先有科grpmate話要9.堂前練
點知佢自己冇醒
自我中心
唔識分工,攬哂啲野上身但做錯哂
同你個情況有9成相似
臨presentation前一日成組五個人有三個一齊話drop科
咁攞左咩grade
嗰個week就要定prj topic
咁前幾個禮拜我同其他人都做咗少少research 提出咗幾個建議
班八婆又唔準備下想做咩又要ban鳩曬我地topic
交topic嗰一堂落堂前15分鐘冇啦啦話想做其他topic 啲資料前幾秒喺google搵返黎仲要搵錯曬

好啦 到做prj嗰陣讓曬簡單part比佢兩個
一個theory都寫唔出都算 英文差過小學生都算 logic仲衰過幼稚園小朋友
寫埋啲廢話話咩因為人類要食嘢所以超市對食物需求好高
成篇嘢打回頭叫佢改過
改完喺grp到話改完 佢個frd即刻覆話覺得冇問題
屌你老母 垃圾睇垃圾係咪真係特別順眼???
del撚曬佢兩個垃圾啲嘢通頂重新做過
B+
識玩
係都要痴埋我一組
做d垃圾出黎
最後連script都要我幫佢寫埋
Exchange個陣係宿舍叫外賣雞敲我門
想屈鳩我叫雞
我試過條友聽日present前一日凌晨佢仲未做
咁我咪幫佢做左少少
然後佢竟然屌我:咁姐係點?
你老味我唔做唔通攬炒?
況且又唔係做曬你果part,
同埋之前都有提過佢幾次做
最尾佢做到成pat屎咁
到present 1999 老師問問題我答曬
佢最後竟然同我講sorry
我話咁下次要分配返好啲時間(佢話唔得閒做所以先搞到咁遲)
然後就冇然後 藍剔左我
大陸人
唔可以夜瞓
其他科多嘢做
想只係做intro
咁你有咩到tutor講

係無

因為你咩都無做 講經咩
姐係你最尾做埋佢地果份?
有冇踢佢地走
Sl?
我係調轉分intro俾佢 佢話我睇小佢(咁事實佢真係成績最差,結果佢真係hea做)
咁淨返你地兩個要做埋佢地果part?
用李永樂做reference
同問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞