大學見過最仆街既groupmate係點?

300 回覆
4 Like 47 Dislike
大家明明都係住宿舍同一間書院,落嚟都係五分鐘,但佢永遠都話黎緊,去到最後一齊report左佢
睇字都知你係大學生涯0朋友 無女 放學一個食飯一個返宿果種
下次記得backup自己做過嘅嘢
極品,你應該好嬲
英文差到要全部google translate 連打文都係中文轉英文
無視plagiarism直接copy and paste成段文落份assignment
Honer 定 honor 啊ching
話見過仆街姐
林鄭夠仆街
英文差 成日串錯字
又chinglish 段嘢少字都算
份人又煩到仆街一定要人理佢講嘢
近排份嘢仲睇到佢reference有篇野係2021
我真係屌佢老母
啱啱寫完文就封左我權限嘅仆街女人

最後A- 就係因為條仆街閪以為自己好撚勁

粒聲唔出改我篇文

仲要present前閪我面

屌你老母咩
無撚做過野 連project題目都唔撚知
本來刪左佢名 但呀sir最尾建議加返

咁我地都廢事搞到呀sir ok 加咪撚
條撚樣咁既性格 加埋佢又點話 睇死佢呢家咪繼續on99
係㗎 大家講書唔同 佢大陸人受盡歧視 香港人讀書唔洗做功課㗎(佢可能咁諗)
佢寫埋信俾tutor話偏頭痛
咁煩不如我自己做
邊間U
無share個ppt俾你地?
班支那人真係好撚嘔心 淨係識得話人哋歧視佢 其實如果唔係份assignment 我都廢事同你有交流啦
最後條友知唔知自己係做錯
自己有MacBook但自稱唔識錄video
淨係做咗PowerPoint同錄音 要我合埋做video

Deadline前幾個鐘話出街食飯食到凌晨
叫我哋幫佢做埋執手尾

有個group project要寫report同整廣告
佢話自己乜都唔識 咩都唔好俾佢做
最後俾咗份2000字嘅report佢做
但之後佢竟然話自己病 要我哋做埋佢

PS. 以上全部都係同一個人

之前有份group project所有group mate 全部係支那人 份assignment臨交前4日先開波做 最後仲要做份垃圾出嚟 結果又係我自己一個人做晒
我同我班groupmate全部都deadline fighter黎
跟住有條女話要入我地個組
我地講明31號交,我地29 30號先會開始做
(因為有個groupmate好撚勁,所以次次都拎到A-以上
已經再三同佢講接受唔到就搵過第二組
佢話冇問題
哇屌,點知佢1號就開始日撚日催
成撚日半夜一兩點係group問做到邊
佢自己就做埋d垃圾屎英文出黎,執撚死我地
Present個陣拎張a4紙出黎讀
仲要同prof講我地free ride

最好笑係佢下個sem勁撚自然行過黎話
「我地今次做咩topic好呀
即刻話不了我地組夠人了
MacBook 錄video 有咩關係
佢整咗PowerPoint同錄左音 本身可以用iMovie合埋一齊
但佢自己話唔識所以freeride唔做
Yes
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞