iphone12/pro/max/mini自用討論區(4)

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
用咗依排
開wifi待機嘅時候會收到通知
但係一解鎖想覆whatsapp之類要上網嘅就load唔到
要等一分鐘先load到嘢
唉屌
咁白癡,但細果個又唔係咁
Widget software問題
個鐘唔郁點會關硬件事呀
Btw 我個個直頭唔行 連比慢左都唔係

一日reboot幾次

有無人部iPhone 經常respring
https://lih.kg/2317460
四部係咪12最少問題
垃圾衛訊12 pro仲炒價
新機payme彈app刪咗再down幾次加埋重新開機都係入唔到
Bug黎 你係咪舊機搬資料去新機?
我同朋友都係
等hsbc update啦
係啊
喊出嚟係咪佢一日都未update我地就仲係冇得用payme
最白癡係自己個Apple支援都彈app
跟住instagram 到今日都未fix 到,仲係冇noti

上個post 個幾位c hing 仲喺唔喺到
我係gmail冇noti
有冇人部機睇全黑video/相嘅時候唔係真係全黑?會有少少光?

岩岩online 問,佢連解決方法都無比我,淨係叫我等最新資訊
old news
apple 仲未回應係硬件定軟件問題
估計應該係軟件問題,
屌丫 咁耐都未出新去fix
FYI

我部 12 Pro Max set 咗 Auto Brightness, 喺夜晚間房熄燈全黑環境下 (即 mon 光度低於 90%), 試咗全黑圖 & Youtube, 都係全黑冇發光異常
有冇人知K11間兇宅Techlife有冇iPhone賣
知唔知walkin有無pro max原價現貨
琴日問過pro max 128 剩係無金色
炒價定原價
佢pro max全部原價仲減多200啦

剩係pro仲炒
今日放工去睇下先
你可以試埋開省電mode
再係YouTube 搵一段4K片黑色片
再較亮度低過90 無事先係真無事
冇事
可以跟佢咁做
https://youtu.be/bXj6hiJWrkM
佢測試條片description 有link
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞