iphone12/pro/max/mini自用討論區(4)

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
Pro Max 其實唔重
個Mon真係好爽
仲有舊電對比以前用細機 個續航力真係差好遠

同埸附上 Youtube HDR片
睇完呢啲片 覺得比Pro貴800係值
https://youtu.be/hzBhu5oKOY0
尋日我都試左用腳架,房熄晒燈30秒暴光
cls光到,仲要無乜noise
11Pro換12ProMax,暫時覺得電量只係差唔多,好似好少少囉
覺唔覺太大或者重?
覺,11Pro配厚殼單手用已經勉強加上個殼又重,不過正因為之前咁配依家換12ProMax配薄套都唔難適應,但拎返11Pro會有唔捨得嘅感覺,細機嘅精緻感同單手可控性係大機俾唔到。
我再上一部已經係7Plus,12ProMax嘅闊度正正係回歸返7Plus咁樣
利申雙修撚Android用緊Xperia 1II,依家變成1II係細機
用手遮住lens 上面(角度根據光源) 做人手lens hood.
12 pro 金色 256 GB 想換 12 pro max 256 GB 任何色

https://t.me/cpl24v1
影相真係唔錯
pro max 512 係咪無地方可以walk in?
衛x
但炒價
會員免炒價
thx
咁128/256係咪會員都要食炒?
唔洗 原價出機 依家用citi有平
有冇新iphone用家有network問題....both wifi同data?
成日話我冇internet connection
明明連咗wifi而且用到 但wifi icon又冇咗

尋晚轉咗落新機
依家whatsapp tg fb都用唔到
其他apps(so far)都冇問題load到嘢
蘋果動連片都睇到
係咪5G?
我啱啱由xs過落去12pro
我部xs係256gb 我用左100gb左右
12pro係128gb
我過哂啲野之後佢話storage爆左
見到icloud啲相長期1%
咁係咪正常?
吓 電用得好慢 ig>fb>tg>ig>fb>tg
利申無打機 4g
舊電比起 11pro max差左
同無線差電好熱 有冇巴打係咁
我試過
要用iCloud 去解決
屌 我12pro max 512gb 過191gb嘅storage 話爆撚左
去apple store 搞用佢地電腦過資料都唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞