iphone12/pro/max/mini自用討論區(4)

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
我個部雖然係秒連 但係有時講講下會lag咗1秒 冇聲咁無論喺屋企 喺街都係咁上網又冇乜問題
我都係用4g咋 都係一晚冇25-30%
我覺得今年pro max 好多問題
我上年用11用得好開心
其實怕炒車

買左呢個黎試mothers mag and aluminum polish
理論上唔係
只係更加 "0" 左, 光滑左, 之前iphone x 試過
6點果陣都長開左一陣架啦,要買既真係要捕下
利申上星期9點仲買到
有冇人知係咩事? 係咪ios update block o左??
我無事,可能殼太厚或者真係touchwood有問題
hmm...restart o左部機又叉得返
殼係冇問題,未update 之前都係咁用
擺位都試過晒,佢就係唔著,直到我頭先restart部電話

另外,有冇人部iphone 12 pro max 間唔中用用下會自己restart? 係唔係唔夠ram 或者我開太多app?

有冇攝影巴打知道點解夜晚影天空會咁?一撻撻
利申:Auto 3秒
點睇都似雲啦
🤔第二幅 好大粒圓點
今朝見12 pro max官網任買
終於訂到部自用
部 IPHONE 12 尋日下晝差滿電一路無用過,而家得返86%電係咪正常
黑畫面閃MON 綠MON 係唔係無辦法解決到?
入設定都見佢閃閃下
影燈真係好鬼多refraction

有冇巴打覺得12 pro 個電源掣唔好撳?好似冇咩回彈咁
有無人想Pro / Pro Max 換返落Mini?

我想用我部Mini 128 黑 換返Pro / Pro Max,
可以TG 我傾睇吓我補幾錢。

https://t.me/MiniXPro
唔夠ram唔會restart
最多d apps reload,成日重新開機可以準備卜天才我iphone6個陣開頭都係咁,之後越嚟越密
我都有呢個問題 影燈隔離會多咗排燈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞