iphone12/pro/max/mini自用討論區(4)

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
Wilson過data幾齊 乜都過到咁濟
真用家一定會等到有貨,炒家幫手做起個市引起關注,Apple有生意做仲可以谷大條數點解唔做?
除咗HSBC一定要重裝先得其他至多只係要重新登入一次就得
我7 ios13去12
100gb野 一個鐘多少少就ok
Photos啲舊相一開就喺哂度 唔會好似以前咁一片白色好耐先睇到
係豐澤買既巴絲,你地處理中左幾耐先變其他status
開封256 pro max 藍色
換 256 pro max 金色

https://t.me/cpl24v1
請問要等幾耐? 你企係果度得個幾鐘?
正想拎機個日會收到qr code
收到qr code都仲係處女中
呢幾日有無人棍到12pro
我大概一個鐘多啲 中段走咗去食飯 食食下打嚟話攞得
原來係咁唔該巴打
今日拎但仲係處理中
唔係呀 我下星期先拎但係見仲係處理中,因為第一次係豐澤eshop買野唔清楚咁樣係咪正常所以想問清楚先
見上面位巴打話收到qr code都仲係處理中,所以我估可能係得一個狀態
但我冇收到qr code

我係豐澤個即時對話問過,佢話要收到一封有qr code既email先可以攞得
有冇人12 pro用電量倒水
咁點算.... 今日office應該都冇開
今晚直頭無細機放出黎
感覺夜晚少D,我尋日都係下午先棍到,不過係大機
係味除左aos 同smt 個d 之外無得買現貨
頭幾日? 有無睇係咩係background食電
你原本係幾時攞架?
封email好大機會係可以攞機個日先收到
今日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞